Γιάννης Χατζηγεωργίου Survivor: Ανατροπή με την αποχώρηση στο reality επιβίωσης [vid]


Ακόμη μία μεγάλη ανατροπή είχαμε χτες στο Survivor, κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αποχώρησης. Υπενθυμίζεται ότι οι 3 υποψήφιοι ήταν ο Βαλάντης, η Μυριέλλα και η Ευρυδίκη. Ωστόσο, κανείς τους δεν έφυγε από το νησί. Αντιθέτως, ο παίκτης των Διασήμων που είχε κερδίσει την ατομική ασυλία για την εβδομάδα που διανύουμε αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor. Ο λόγος για τον Γιάννη Χατζηγεωργίου, ο οποίος έφυγε από το reality επιβίωσης για οικογενειακούς λόγους, οι οποίοι προϋπήρχαν του παιχνιδιού. Συνεπώς, τα πάντα ανατράπηκαν στο χτεσινό συμβούλιο του νησιού.

Γιάννης Χατζηγεωργίου Survivor: Τι συνέβη;

Ενώ διεξαγόταν κανονικά το συμβούλιο του νησιού και η συζήτηση είχε ανάψει για τα καλά, ειδοποιήθηκε ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός για τις καταιγιστικές εξελίξεις. Θέλησε λοιπόν αμέσως να ενημερώσει τους παίκτες αναλυτικά για το τι έχει συμβεί και να τους πληροφορήσει σχετικά με τις διαδικασίες που πρόκειται να ακολουθήσουν τις ερχόμενες ημέρες:

“Παιδιά, με συγχωρείτε για την διακοπή απλά έχουμε μια ενημέρωση της τελευταίας στιγμής και πρέπει να σας την μεταφέρω. Είναι αρκετά σημαντική και έχει να κάνει με τη συνέχεια του παιχνιδιού και τις διαδικασίες που θα ακολουθήσουν. Θέλω να σας ενημερώσω ότι μόλις έμαθα ότι ο Γιάννης Χατζηγεωργίου πρέπει να αποχωρήσει από το Survivor για οικογενειακούς του λόγους οι οποίοι προϋπήρχαν. Αυτό σημαίνει ότι, επειδή ήδη έχουμε τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση από την ομάδα των Διασήμων τους οποίους έχει στηρίξει ήδη ο κόσμος.”

Ο παρουσιαστής συνέχισε εξηγώντας τι θα συμβεί με την ψηφοφορία: “Από την στιγμή που έχουμε αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να κλειδώσει η ψηφοφορία.Οι τρεις παίκτες θα παραμείνουν στο Survivor αλλά θα παραμείνουν και υποψήφιοι προς αποχώρηση για την επόμενη εβδομάδα. Ο κόσμος έχει ψηφίσει. Θα κρατήσουμε την ίδια ψηφοφορία ως έχει, η καταμέτρηση έχει γίνει. Την επόμενη εβδομάδα θα προκύψουν και άλλοι υποψήφιοι προς αποχώρηση από τους δύο αγώνες ασυλίας και ο κόσμος πλέον θα ψηφίσει μόνο εκείνους.” 

 

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ