Βορειοκορεάτης αυτομόλησε στη Νότια Κορέα αλλά επέστρεψε στη Βόρεια επειδή «δεν του άρεσε»

Μια ακόμη απίστευτη ιστορία από τη Βόρεια Κορέα…

Μια απίστευτη ιστορία από τη Βόρεια Κορέα κάνει τον γύρο του διαδικτύου με πρωταγωνιστή τον χειρότερο ίσως φυγά από την χώρα του Κιμ Γιονγκ Ουν, ο οποίος αυτομόλησε στη Νότια Κορέα αλλά δεν του άρεσε και γύρισε πίσω!

Προφανώς οι περισσότεροι κάτοικοι της Βόρειας Κορέας θέλουν να φύγουν για ένα καλύτερο μέλλον προς τη Νότια, ωστόσο ο πρωταγωνιστής της ιστορίας μας δεν το είχε σχεδιάσει και πολύ καλά…

Όπως αναφέρει το Radio Free Asia, ο άνδρας, κοντά στα 30, αυτομόλησε καταφέρνοντας να περάσει στη Νότια Κορέα. Μέχρι εδώ καλά και ο ήρωάς μας βρήκει και εργασία σαν επιστάτης σε εργοστάσιο.

Τα ευτράπελα όμως ξεκίνησαν λίγες εβδομάδες αργότερα, που ο άνδρας αποφάσισε να κάνει το αντίθετο δρομολόγιο, δηλαδή να επιστρέψει στη Βόρεια Κορέα, ρισκάροντας εκ νέου τη ζωή του, με την αποστολή του, ωστόσο να στέφεται ξανά με επιτυχία!

Η τύχη του άνδρα προφανώς παραμένει άγνωστη ενώ να σημειωθεί πως πρόκειται πιθανότατα για αθλητή της ενόργανης, χωρίς αυτό να έχει επιβεβαιωθεί.

Από την πλευρά της, η Σεούλ επιβεβαίωσε πως όντως ο άνδρας αυτός βρέθηκε στη Νότια Κορέα τον Ιούνιο και μάλιστα είχε και αστυνομική προσταασία ενώ αποκλείστηκε το ενδεχόμενο να ήταν πράκτορας…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here