Βάσια Τριφύλλη: Αποκάλυψε πρώτη φορά την σχέση της με τον Κώστα Χατζηχρήστο

Η αγαπημένη ηθοποιός Βάσια Τριφύλλη μίλησε στο MEGA Καλημέρα για όλους και για όλα. Μια εμβληματική μορφή της ελληνικής τηλεόρασης, συνέδεσε το όνομά της με μια από τις πιο επιτυχημένες εκπομπές, το “Ραντεβού στα Τυφλά”.

Φυσικά, η ηθοποιός έγινε γνωστή από την χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου. Αναφέρθηκε στον Κώστα Χατζηχρήστο, με τον οποίο αποκάλυψε πως ήταν ζευγάρι, ενώ σχολίασε επίσης το κίνημα #MeToo.

Τι δήλωσε η Βάσια Τριφύλλη;

Αναφερόμενη στο Ραντεβού στα Τυφλά, η Βάσια Τριφύλλη επεσήμανε πως: “Έπαιρνα πολύ καλά λεφτά, αυτό το σπίτι είναι από το “Ραντεβού στα τυφλά”. Έχω παντρέψει 9 ζευγάρια στο “Ραντεβού στα τυφλά””. Για την εμφάνισή της καθώς και τις αντιδράσεις των γονιών της, τόνισε: “Βλέπω τις παλιές φωτογραφίες και λέω μάλλον καλή ήμουν εμφανισιακά. Είμαι πολύ μορφωμένη. Είμαι από ένα μικροαστικό σπίτι, αλλά όλη μου η οικογένεια είναι υψηλού πνευματικού επιπέδου άνθρωποι. Ο πατέρας μου όταν άκουσε ότι θα γίνω ηθοποιός, έπαθε το πρώτο έμφραγμα”. Για το κίνημα #MeToo, η Βάσια Τριφύλλη τόνισε: “Κάνεις δεν με τυράννησε, κάνεις δε με βίασε, δεν προκάλεσα το σεξουαλικό ενδιαφέρον. Μπορεί να με φοβούνται ακόμα”.

Για τις προσωπικές της σχέσεις ανέφερε: “Δε χρειάζομαι σύντροφο, έχω κόσμο γύρω μου, και μου αρέσει να μένω μόνη μου που και που. Αγαπήθηκα πολύ και αγάπησα πολύ, αυτό μπορώ να στο εγγυηθώ», τόνισε για την προσωπική της ζωή.” Όσο για την τηλεόραση, είπε πως της λείπει αλλά ταυτόχρονα είναι τεμπέλα. Για τις διαπροσωπικές της σχέσεις στον καλλιτεχνικό χώρο, η Βάσια Τριφύλλη είπε: “Η καλύτερή μου φίλη ήταν η Κατιάνα Μπαλανίκα, φίλος μου είναι και ο Δημήτρης Πιατάς, εγώ του έκανα μάθημα για να δώσει εξετάσεις στο Εθνικό. Μου λείπει ο Ντίνος Κατσουρίδης, ήταν και μεγάλος έρωτας της ζωής μου. Μου λείπει και ο Χατζηχρήστος. Μου λείπουν πολλοί άνθρωποι που τους έζησα, τους γνώρισα, και ήταν μπριγιάν”.

Μιλώντας συγκεκριμένα για τη σχέση της με τον Κώστα Χατζηχρήστο, η Βάσια Τριφύλλη αποκάλυψε: “Ο Χατζηχρήστος με αγάπησε πολύ. Ήταν ένας υπέροχος αρσενικός, πολύ ιππότης και με πολύ ταλέντο. Ήταν πολύ γυναίκας, αλλά μαζί μου δεν τολμούσε γιατί ήμουν ζόρικη γκόμενα, ή τουλάχιστον δεν το μάθαινα. Ήμασταν μαζί μια 5ετία”.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here