Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: «Ακούστε τη φωνή της Πολιτείας και της Εκκλησίας, σπεύστε να εμβολιαστείτε»

Για μια ακόμη φορά, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος κάλεσε τους πιστούς να εμβολιαστούν κατά του κορονοϊού.

Ο προκαθήμενος της Εκκλησίας της Ελλάδας, Αρχιεπίκοσπος Ιερώνυμος, απεύθυνε έκκληση στο μήνυμά του για την γιορτή των Θεοφανείων στους ανεμβολίαστους συμπολίτες μας να εμβολιαστούν.

Στο μήνυμά του μετά τη θεία λειτουργία για τη γιορτή των Θεοφανείων ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος καλεί «να ακούσουμε τη φωνή της Πολιτείας και της Εκκλησίας» για να μπει τέλος στην πανδημία.

«Ήταν μία όμορφη λειτουργία, πανηγυρική, να ευχηθούμε όμως οι επόμενες γιορτές μας να είναι χωρίς αυτές τις δυσκολίες από πλευράς υγείας», επισήμανε και υπογράμμισε:

«Θα ήθελα ιδιαιτέρως να τονίσω, αυτή την ώρα, να ακούσουμε τη φωνή και της Πολιτείας και της Εκκλησίας κι όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί να σπεύσουν να κάνουν το εμβόλιο, διότι αποδεικνύεται καθημερινώς ότι το εμβόλιο είναι το μόνο τείχος απέναντι σε αυτή τη αρρώστια. Αυτοί που αρρωσταίνουν σήμερα εάν έχουν εμβολιαστεί περνούν πιο εύκολα, ενώ εκείνοι που δεν έχουν κάνει εμβόλιο κατακλύζουν τα νοσοκομεία και σε λίγο θα έχουμε έκρηξη στο υγειονομικό πρόβλημα της χώρας. Γι’ αυτό θα πρέπει όλοι μας να βοηθήσουμε, ώστε να αντιμετωπίσουμε, αυτή τη δύσκολη ώρα, την πανδημία και για να μπορέσουμε να πούμε ότι η σημερινή μέρα θα είναι η τελευταία που γιορτάζουμε με αυτό τον τρόπο», κατέληξε Αρχιεπίσκοπος.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here