Θαλασσινό αλάτι δέρμα: Δείτε τι κάνει το θαλασσινό αλάτι για το δέρμα και τα νύχια σας [vid]


Για όσους δεν γνωρίζουν πολλά για αυτό το υπέροχο φυσικό προϊόν, η διαφορά μεταξύ του θαλασσινού αλατιού και του κοινού αλατιού είναι ότι το τελευταίο είναι επεξεργασμένο σε μεγάλο βαθμό. Από την άλλη πλευρά, το θαλασσινό αλάτι παράγεται με απλή εξάτμιση του θαλασσινού νερού. Γεμάτο με πολλά μέταλλα, όπως νάτριο, ασβέστιο, μαγνήσιο και κάλιο, το θαλασσινό αλάτι κάνει θαύματα για να ενισχύσει φυσικά την υγεία και ομορφιά της επιδερμίδας.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το θαλασσινό αλάτι στη ρουτίνα ομορφιάς σας

  • Χρησιμοποιήστε το ως απολέπιση σώματος

Οι κόκκοι του θαλασσινού αλατιού λειτουργούν ως φυσικό απολεπιστικό και τα μέταλλα που περιέχει κάνουν το δέρμα πιο απαλό. Για ένα απλό αλλά αποτελεσματικό σπιτικό απολεπιστικό: Ανακατέψτε ένα τέταρτο του φλιτζανιού με θαλασσινό αλάτι με μισό φλιτζάνι ελαιόλαδο. Κάντε απαλό μασάζ στα χέρια, τα πόδια και το πρόσωπό σας με αυτό το μείγμα για να απαλλαγείτε από το νεκρό δέρμα με τον πιο φυσικό τρόπο.

Λειτουργεί ως τονωτικό προσώπου

Το θαλασσινό αλάτι βοηθά το δέρμα του προσώπου σας να αναπνέει ελεύθερα καθώς καθαρίζει σε βάθος τους πόρους σας. Απλώς ανακατέψτε ένα κουταλάκι του γλυκού θαλασσινό αλάτι με μισό φλιτζάνι ζεστό νερό. Χρησιμοποιώντας ένα βαμβάκι, εφαρμόστε αυτό το διάλυμα σε ολόκληρο το πρόσωπό σας εκτός από την περιοχή γύρω από τα μάτια σας. Εφαρμόστε το καθημερινά για να αποκτήσετε ένα λαμπερό πρόσωπο.

Βοηθά στη χαλάρωση των πρησμένων ποδιών

Για να ανακουφιστείτε από τον πόνο, γεμίστε με χλιαρό νερό τη μπανιέρα και προσθέστε σε αυτό ίση ποσότητα μαγειρικής σόδας και θαλασσινού αλατιού. Βάλτε τα πόδια σας σε αυτό το μείγμα για περίπου 10 με 15 λεπτά και θα νιώσετε μεγάλη ανακούφιση αφού τα βγάλετε από την μπανιέρα.

Χρησιμοποιήστε το για λαμπερά νύχια

Το θαλασσινό αλάτι είναι επίσης πολύ αποτελεσματικό για να κάνει τα νύχια σας πιο φωτεινά και υγιή. Απλώς ανακατέψτε ένα κουταλάκι του γλυκού θαλασσινό αλάτι, μαγειρική σόδα και χυμό λεμονιού με μισό φλιτζάνι ζεστό νερό. Μουλιάστε τα νύχια σας σε αυτό το μείγμα για περίπου οκτώ έως δέκα λεπτά και στη συνέχεια κάντε ένα απαλό τρίψιμο με ένα απαλό πινέλο. Αυτή η διαδικασία θα κάνει τα νύχια σας πιο απαλά και λαμπερά.

Ακολουθεί σχετικό βίντεο:

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ