Ρόδος: Μασκοφόρος επιτέθηκε σε γυναίκες έξω από πολυκατάστημα και άρπαξε τη τσάντα με χρήματα

Φορώντας κουκούλα στο κεφάλι του και μάσκα έτσι ώστε να μην αναγνωρίζεται κανένα χαρακτηριστικό του, ένας άνδρας επιτέθηκε απόψε λίγο πριν τις 7 το βράδυ, δύο γυναίκες που έβγαιναν έξω από μεγάλο πολυκατάστημα στη Ρόδο.

Όπως αναφέρει το rodiaki.gr, ο δράστης κινήθηκε αστραπιαία και κατάφερε να αιφνιδιάσει τις δύο γυναίκες, περιμένοντάς στο σκοτάδι κρυμμένο , μόλις βγήκαν από το κατάστημα έχοντας ολοκληρώσει τα ψώνια τους και κατευθύνονταν στο αυτοκίνητό τους.

Χωρίς να πει κουβέντα, πλησίασε τη μία γυναίκα, την άρπαξε με βίαιο τρόπο από την τσάντα και άρχισε να τραβά με δύναμη. Οι δύο γυναίκες αντιστάθηκαν και άρχισαν να καλούν σε βοήθεια, αλλά δυστυχώς δεν βρέθηκε κάποιος κοντά να τις βοηθήσει.

Έτσι, ο δράστης κατάφερε να αρπάξει τη τσάντα από τα χέρια της γυναίκας σχίζοντας το λουρί. Στη συνέχεια εξαφανίστηκε μέσα στο σκοτάδι.

Η τσάντα περιείχε το ποσό των 200 περίπου ευρώ καθώς επίσης και προσωπικά έγγραφα.

Ο μασκοφόρος φάνηκε πάντως «γενναιόδωρος», αφού λίγο πριν αρχίσει να τρέχει, η γυναίκα του φώναξε να επιστρέψει το κινητό της το οποίο είχε απόλυτη ανάγκη όπως κι έγινε. Ο δράστης το έβγαλε από τη τσάντα και το πέταξε στο έδαφος, πιθανόν φοβούμενος και να μην μπορέσουν να τον εντοπίσουν.

Οι δύο γυναίκες έδωσαν κατάθεση στην Ασφάλεια Ρόδου, ενώ αμέσως ξεκίνησαν οι έρευνες στην ευρύτερη περιοχή και μάλιστα γίνεται και αξιοποίηση πληροφοριών από κάμερες ασφαλείας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here