Χάρης Ρώμας: Ερωτευμένος ξανά – Τι είπε για τον Γρηγόρη Πετράκο και τις θέσεις του περί εμβολιασμού

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Χάρης Ρώμας ήταν καλεσμένος στο Πρωινό του ΑΝΤ1 το πρωί της Πέμπτης 6 Ιανουαρίου και μίλησε, μεταξύ άλλων, για μία ακόμη φορά για τον χωρισμό του με τον επί 10 έτη άνθρωπο που είχε δεσμό, μετά από διαφωνία σχετικά με τον εμβολιασμό. Παράλληλα αποκάλυψε πως είναι ήδη σε νέα σχέση.

Για τον χωρισμό που σχετίζεται με τη διαφωνία για τον εμβολιασμό κατά της Covid

«Ήρθαμε σε διάσταση μεγάλη. Εγώ έχω κάποιες αρχές λόγω του ότι έχω σπουδάσει και ιατρική. Εγώ δεν θέλω να μιλάω γι’ αυτό πια, γιατί συνεχίσαμε και τις ζωές μας. Έχω καινούρια σχέση. Για μένα το εμβόλιο άνοιξε ένα χάσμα -10 χρόνια ήμασταν μαζί- το οποίο δεν θες να δεις. Εγώ νόμιζα ότι θα ήμασταν μαζί για πάντα. Όταν γιγαντώνονται τα πράγματα που δεν μας αρέσουν σε κάποιον, αισθάνεσαι ότι υπάρχει μια μεγάλη διάσταση. Δεν μπόρεσα να πείσω ιατρικά ότι αυτό είναι το σωστό και αυτό με σόκαρε», είπε ο Χάρης Ρώμας .

Η αποκάλυψη για τον νέο έρωτα στη ζωή του

«Έτυχε η νέα σχέση. Θα δούμε πόσο θα πάει στην πορεία. Μένουμε και μαζί», αποκάλυψε ο ηθοποιός.

Αναφορά στις θέσεις του Γρηγόρη Πετράκου για τον εμβολιασμό

Ο Χάρης Ρώμας μίλησε και για τον Γρηγόρη Πετράκο και τις δημόσιες θέσεις του αναφορικά με τον εμβολιασμό. Ειδικότερα, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης δήλωσε τα εξής: «Ούτε θέλω να το συζητάω τώρα αυτό. Εδώ μιλάμε για χαμηλούς τόνους, δεν ήταν κάτι νοοτροπία Πετράκου, του άντρα της Θεοφανίας Παπαθωμά. Δεν ήταν αυτό που υπάρχει και μία ημιεπιστημονική κάλυψη για να πεις 45 χιλιάδες μπαρμπούτσαλα. Γιατί περί αυτού πρόκειται, έτσι νομίζω εγώ τουλάχιστον. Ακούω ότι έχει πολλά likes κι αυτός. Και το κοινό του να τον αποδέχεται σαν μία καινούρια επιστημονική μορφή που λύνει τα προβλήματα του κόσμου».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here