Χαρδαλιάς: Επίσκεψη στη φρεγάτα “Αιγαίον” ανήμερα των Φώτων


Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Νίκος Χαρδαλιάς, επισκέφτηκε το Βόρειο Αιγαίο και συγκεκριμένα τη φρεγάτα “Αιγαίον” ανήμερα των Θεοφανείων. Μάλιστα, ήταν εκείνος που έριξε τον σταυρό στη θάλασσα και παρακολούθησε ένα από τα πιο λαμπρά δρώμενα της Ορθοδοξίας. Ο υφυπουργός παρέμεινε στη φρεγάτα κατά τη διάρκεια του καθαγιασμού των υδάτων, ενώ ενημερώθηκε από τους υπευθύνους για την αποστολή του πλοίου και τις προκλήσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν καθημερινά.

Η ανάρτηση του κ. Νίκου Χαρδαλιά

Ο κ. Χαρδαλιάς θέλησε να τιμήσει τα Θεοφάνεια και μέσα από τον λογαριασμό του στα social media, αναφερόμενος μεταξύ άλλων και στον Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη. Αναλυτικά, η ανάρτησή του είναι η εξής:

“…Την επαύριον ήσαν Φώτα. Την άλλην ημέραν Ολόφωτα…! Η αναφορά του Παπαδιαμάντη να συντροφεύει και να φωτίζει κάθε μας ημέρα, υπερκεράζοντας όλα τα προβλήματα και όλες τις δυσκολίες! Από την Φρεγάτα ΑΙΓΑΙΟΝ, που βρίσκεται σε υψηλότατη επιχειρησιακή ετοιμότητα ως πλοίο “φυλακής σκοπούντος”, εν πλώ, μαζί με το πλήρωμα, τους άγρυπνους φρουρούς του Αιγαίου μας, τις πιο θερμές μας ευχές για Χρόνια πολλά, γεμάτα υγεία και ευημερία σε όλους τους Έλληνες, σε όλη την Οικουμένη!” 

 

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ