Σεξουαλικές φαντασιώσεις: Οι 10 δημοφιλέστερες τοποθεσίες των φαντασιώσεών σας


Όταν έχετε μια σεξουαλική φαντασίωση, πού λαμβάνει χώρα; Για μερικούς ανθρώπους, το σκηνικό δεν έχει καθόλου σημασία, ενώ για άλλους το σκηνικό είναι ζωτικής σημασίας για τη δημιουργία μιας συγκεκριμένης διάθεσης ή συναισθήματος. Λοιπόν, πού είναι τα πιο συνηθισμένα μέρη που φαντάζονται οι άνθρωποι να κάνουν σεξ; Σε έρευνα με 4.175 Αμερικανούς, συμπεριελήφθησαν ερωτήσεις σχετικά με το σεξ σε περισσότερες από είκοσι διαφορετικές τοποθεσίες, από το δικό σας κρεβάτι μέχρι το διάστημα.

Woman and man playing domination games in bed together

Εδώ είναι τα κορυφαία δέκα μέρη που οι άνθρωποι φαντασιώθηκαν ότι έκαναν σεξ:

  • Στο δικό σας κρεβάτι (91% το είχε φανταστεί αυτό)
  • Στο σπίτι, αλλά σε ένα δωμάτιο διαφορετικό από το υπνοδωμάτιό σας (το 90% το είχε φανταστεί)
  • Σεξ σε ξενοδοχείο (το 90% το είχε φανταστεί)
  • Σεξ στη φύση (το 85% το είχε φανταστεί)
  • Σεξ σε δημόσιο χώρο (το 84% το είχε φανταστεί)
  • Σεξ σε εξωτική τοποθεσία (το 83% το είχε φανταστεί)
  • Σεξ στο νερό (το 83% το είχε φανταστεί)
  • Σεξ σε ρομαντικό περιβάλλον (το 81% το είχε φανταστεί)
  • Σεξ σε μηχανοκίνητο όχημα (το 77% το είχε φανταστεί)
  • Σεξ στη δουλειά (73%) το είχε φανταστεί πριν)

Άλλα μέρη που η πλειονότητα είπε ότι είχε φανταστεί να κάνει σεξ είναι: σε ένα αεροπλάνο, σε μια βιβλιοθήκη και στο σχολείο. Το σκηνικό που οι άνθρωποι ήταν λιγότερο πιθανό να φαντασιωθούν; Το διάστημα—21% ανέφερε ότι είχε φανταστεί ποτέ κάτι τέτοιο, με μόλις το 3% να λέει ότι το φαντασιώνεται συχνά. Ήταν ενδιαφέρον ότι στο δικό σας κρεβάτι ήταν το σκηνικό που είχαν φανταστεί οι περισσότεροι άνθρωποι πριν. Αυτή η ρύθμιση ήταν επίσης εκείνη που οι άνθρωποι ανέφεραν ότι φαντασιώνονταν πιο συχνά (το 34% είπε ότι το φαντασιώνονται συχνά).

Οι άνθρωποι έχουν την τάση να πιστεύουν ότι οι φαντασιώσεις πρέπει απαραίτητα να έχουν «φανταστικά» στοιχεία, αλλά δεν το έχουν. Συχνά, οι φαντασιώσεις μας περιλαμβάνουν αναπαραστάσεις των προηγούμενων εμπειριών μας από την πραγματική ζωή. Επίσης, στην περίπτωση των φαντασιώσεων για σεξ στο δικό σας κρεβάτι, μπορεί να υπάρχει κάποια αίσθηση άνεσης ή οικειότητας που συνοδεύεται από αυτό που κάνει το μυαλό σας ήσυχο ή προωθεί τη χαλάρωση. Σύμφωνα με αυτήν την ιδέα, διαπίστωσα ότι όσο πιο συχνά οι άνθρωποι φαντασιώνονται να κάνουν σεξ στο κρεβάτι τους, τόσο πιο συχνά φαντασιώνονται να αισθάνονται καθησυχασμένοι, αγαπημένοι ή συναισθηματικά συνδεδεμένοι με κάποιον.

Με άλλα λόγια, το να φαντασιώνεστε σεξ στο δικό σας κρεβάτι φαίνεται να προκαλεί περισσότερα συναισθήματα οικειότητα. Και οι άνθρωποι φαίνεται να έλκονται σε περιβάλλοντα φαντασίας που καλύπτουν τις οικείες ανάγκες τους. Φυσικά, αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η πλειονότητα των συμμετεχόντων είπε ότι είχαν φαντασιωθεί για το σεξ σε πολλές διαφορετικές τοποθεσίες, γεγονός που υποδηλώνει επίσης ότι οι περισσότεροι άνθρωποι τείνουν να το ανακατεύουν από καιρό σε καιρό. Δηλαδή δεν φαντασιώνονται πάντα για σεξ στο ίδια τοποθεσία.

 

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ