Προβληματισμός στους ειδικούς για το άνοιγμα των σχολείων: 11 εισαγωγές παιδιών με covid


O διοικητής της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης Δημήτρης Τσαλικάκης, αναφερόμενος στις νέες εισαγωγές των τελευταίων ημερών για ασθενείς με κορονοϊό, δήλωσε ότι ήταν «τσιμπημένες» για το Ιπποκράτειο στη διάρκεια της τελευταίας εφημερίας

Σε προβληματισμό βρίσκονται οι επιστήμονες για το άνοιγμα των σχολείων τη Δευτέρα εκφράζοντας την ανησυχία τους λόγω της ραγδαίας αύξησης των κρουσμάτων κορονοϊού.

O διοικητής της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης Δημήτρης Τσαλικάκης, αναφερόμενος στις νέες εισαγωγές των τελευταίων ημερών για ασθενείς με κορονοϊό, δήλωσε ότι ήταν «τσιμπημένες» για το Ιπποκράτειο στη διάρκεια της τελευταίας εφημερίας που ολοκληρώθηκε το πρωί της Παρασκευής (07.01.2022).

Ο κ. Τσαλικάκης μιλώντας στον Real FM 107,1 αναφέρθηκε, επίσης, στο επικείμενο άνοιγμα των σχολείων από Δευτέρα, ενώ ανακοίνωσε πως 11 παιδιά νοσηλεύονται με covid σε Ιπποκράτειο και Αλεξανδρούπολη.

Συγκεκριμένα καταγράφηκε αύξηση των εισαγωγών κατά 25% σε σύγκριση με την προηγούμενη εφημερία που είχε το νοσοκομείο φθάνοντας στις 55 νέες εισαγωγές, ενώ η ΜΕΘ είναι γεμάτη.

Μάλιστα, εξέφρασε τον προβληματισμό του για την επιστροφή στα θρανία και εκτίμησε πως θα υπάρξει αύξηση των κρουσμάτων.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ