Δρ. Makary: Για καθηγητές στο Όκλαντ που αποκαλούν τις τάξεις «παγίδα θανάτου»


Δρ. Makary: Ο Δρ. Makary για καθηγητές στο Όκλαντ που αποκαλούν τις τάξεις «παγίδα θανάτου»: Βρίσκουν «μια αιώνια δικαιολογία» Η ψυχική υγεία έχει επιδεινωθεί στο 31% των μαθητών, σύμφωνα με μια μελέτη που επικαλείται ο Makary Ο Δρ Marty Makary απέρριψε τον ισχυρισμό των δασκάλων στο Όκλαντ της Καλιφόρνια ότι οι αίθουσες διδασκαλίας ήταν «παγίδα θανάτου» την Παρασκευή κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στο «The Faulkner Focus».

Ο Makary είπε ότι οι δάσκαλοι προσφέρουν μια “αιώνια δικαιολογία” με ισχυρισμούς ότι η COVID  καθιστά πολύ επικίνδυνη τη διδασκαλία στην τάξη.

MARTY MAKARY: Αυτή η ρητορική είναι πολύ επιζήμια γιατί αυτό που κάνει είναι ότι εξετάζει μόνο την αναπαραγωγή του ιού και δεν λαμβάνει υπόψη την ψυχική υγεία.

Και οι άνθρωποι πεθαίνουν από προβλήματα ψυχικής υγείας και αυτό είναι κάτι όπου αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα επιχείρημα που το περιβάλλον δεν είναι ασφαλές, μπορείτε πάντα να το κάνετε κοιτάζοντας πολύ εστιακά κοιτάζοντας μόνο ένα σύστημα οργάνων.

Αν κοιτάξετε το σύνολο της βλάβης, είναι ξεκάθαρα εκεί. Αναπτυξιακή, αυτοκτονία, έχουμε δει την ψυχική υγεία να επιδεινώνεται στο 31% των παιδιών σύμφωνα με μια μελέτη – μια κρίση ψυχικής υγείας.

Μπορείτε πάντα να δημιουργήσετε ένα ιατρικό επιχείρημα ανάμεσα στην αιώνια δικαιολογία ότι ένα περιβάλλον δεν είναι ασφαλές. Αλλά, εάν συμβαίνει αυτό, τότε τα παιδιά δεν θα πρέπει να είναι σε αυτοκίνητα που ευθύνονται για περισσότερους θανάτους από την COVID-19 τα τελευταία δύο χρόνια.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ