ΗΠΑ: Μητέρα κλείδωσε τον γιό της…στο πορτ μπαγκάζ – Ήταν θετικός στον κορονοϊό


Μια δασκάλα στις ΗΠΑ συνελήφθη επειδή φέρεται να κλείδωσε το γιο της που είχε διαγνωστεί θετικός στον κορονοϊό στο πορτ μπαγκας του αυτοκινήτου

Η 41χρονη δασκάλα Σάρα Μπιμ κατηγορείται ότι έθεσε σε κίνδυνο ένα παιδί. Για να προστατεύσει τον εαυτό της από την έκθεση στον ιό καθώς οδηγούσε σε ένα διαγνωστικό κέντρο, κλείδωσε το γιό της στο αυτοκίνητο, αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Ένας μάρτυρας κάλεσε την αστυνομία αφού άκουσε φωνές μέσα απο το πορτ μπαγκάζ του οχήματος στις 3 Ιανουαρίου στην κομητεία Χάρις του Τέξας, σύμφωνα με το click2Houston.com.

Η δασκάλα φέρεται να άνοιξε το πορτ μπαγκάζ, αποκαλύπτοντας το αγόρι που βρισκόταν μέσα. Η γυναίκα είπε ότι ο 13χρονος γιος της είχε βγει θετικός στην Covid-19 και τον μετέφερε στο στάδιο Pridgeon για μία άλλη εξέταση για να επιβεβαιώσει το αποτέλεσμα, σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες είπε ότι τοποθέτησε τον έφηβο στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου επειδή δεν ήθελε να μολυνθεί η ίδια. Ένας υπάλληλος υγείας της είπε ότι δεν θα γίνει τεστ κορονοϊού μέχρι να επιτραπεί στο αγόρι να καθίσει στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου.

Η Σάρα Μπιμ εργάζεται ως δασκάλα στο Cypress Falls High School από το 2011, αλλά τώρα βρίσκεται σε διοικητική άδεια, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής ανακοίνωσε: «Ειδοποιηθήκαμε ότι ένα παιδί βρισκόταν στο πορτ μπαγκάζ ενός αυτοκινήτου σε ένα χώρο διεξαγωγής τεστ για Covid-19, νωρίτερα αυτή την εβδομάδα. Οι αρχές επιβολής του νόμου διεξήγαγαν πλήρη έρευνα, με αποτέλεσμα να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης. Ευτυχώς, το παιδί δεν τραυματίστηκε

Ο Ρίτσαρντ Στάντλαιφερ του Τμήματος Δημόσιας Ασφάλειας του Τέξας, είπε στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό KHOU 11 ότι το αγόρι θα μπορούσε να είχε τραυματιστεί σοβαρά εάν το όχημα κατέληγε σε σύγκρουση.

«Δεν έχω ακούσει ποτέ να μπαίνει κάποιος με τη βία σε πορτμπαγκάζ επειδή βρέθηκε θετικός σε οτιδήποτε», είπε ο Σταντλάιφερ.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ