Χαλάνδρι: Αυτοί είναι οι ήρωες αστυνομικοί που έσωσαν το βρέφος – Τα βίντεο «κλειδί»


Συγκλονίζει η υπόθεση της εγκατάλειψης του βρέφους στο Χαλάνδρι – Tα αποκλειστικά βίντεο του Newsbomb.gr έφεραν νέα στοιχεία στο φως της δημοσιότητας

Μπροστά σε ένα απίστευτο θέαμα βρέθηκαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ σε περιπολία που είχαν στο Χαλάνδρι, καθώς βρήκαν εγκαταλελειμμένο σε μια πλατεία ένα βρέφος.

Το Newsbomb.gr έφερε στο φως της δημοσιότητας δυο αποκαλυπτικά βίντεο, στα οποία αποτυπώνεται η φιγούρα ενός ατόμου ντυμένου στα μαύρα, να εγκαταλείπει τον σάκο με το βρέφος. Οι έρευνες των αστυνομικών για τον εντοπισμό του ατόμου που άφησε το μωράκι στρέφονται την ευρύτερη περιοχή.

Ο αστυνομικός πήγε κατευθείαν στο σημείο, άνοιξε τον σάκο και προς έκπληξή του είδε το μωρό να κοιμάται. Τα αντανακλαστικά του ήταν γρήγορα κι αμέσως κάλεσε την Άμεση Δράση και την ομάδα ΔΙ.ΑΣ.

Το βρέφος οδηγήθηκε στο νοσοκομείο Παίδων – Αγία Σοφία και η κατάσταση της υγείας του είναι καλή.

Την ίδια στιγμή γίνεται αγώνας δρόμου από τις αρχές προκειμένου να εντοπίσουν το άτομο που εγκατέλειψε το βρέφος.

Ο υπαστυνόμος Β’ Νίκος Γκόλιας ήταν ένας από τους άνδρες της ομάδας Δίας που βρέθηκε στο σημείο μόλις έλαβαν την κλήση του συναδέλφου του που εντόπισε το βρέφος.

«Ο συνάδελφος ενημέρωσε άμεσα το Κέντρο Αμέσου Δράσεως. Αν και η ώρα ήταν σχετικά καλή, παρόλα αυτά δεν ευνοούσε η περιοχή και οι καιρικές συνθήκες, ο συνάδελφος πήρε στην αγκαλιά του το βρέφος. Καλέσαμε αμέσως σταθμό ΕΚΑΒ και ζητήσαμε να προβούμε άμεσα στη συνοδεία του βρέφους στο νοσοκομείο «Παίδων – Αγία Σοφία, όπου μας ενημέρωσαν ότι το βρέφος έχαιρε άκρως υγείας», είπε ο κ. Γκόλιας, μιλώντας στο Mega.

Η συγκίνηση ης ομάδας ΔΙ.ΑΣ ήταν μεγάλη όταν ήρθαν αντιμέτωποι με αυτό το περιστατικό: «Είτε πατέρες είτε όχι, όλοι οι συνάδελφοι έχουν την ανάλογη κοινωνική ευαισθησία. Είναι κάτι το θεμελιώδες και αυτονόητο ότι θα υπάρχει συγκίνηση», είπε.

Αποκάλυψη: Βίντεο ντοκουμέντο από την εγκατάλειψη βρέφους στο Χαλάνδρι

Όπως φαίνεται στις αποκλειστικές εικόνες, ένα άτομο το οποίο φορά μαύρα ρούχα (μάλλον πρόκειται για γυναίκα), κρατά στα χέρια το σακ βουαγιάζ μέσα στο οποίο ήταν το βρέφος. Το άτομο κοντοστέκεται για μια στιγμή και στη συνέχεια εγκαταλείπει το βρέφος και εξαφανίζεται.

Δείτε τα αποκλειστικά βίντεο


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ