Κορωνοϊός δωρεάν τεστ: Δωρεάν rapid test από κλιμάκια της Περιφέρειας Αττικής & τον ΙΣΑ Δευτέρα και Τρίτη


Σε Χολαργό και Μέγαρα θα διενεργούνται τη Δευτέρα και την Τρίτη αντίστοιχα, δωρεάν rapid test από τα κλιμάκια της Περιφέρειας Αττικής και τον ΙΣΑ.

Τα  κλιμάκια Ιατρών και Νοσηλευτών του Κέντρου Επιχειρήσεων της Περιφέρειας και του ΙΣΑ μεταβαίνουν:

  • Τη Δευτέρα 10/01/22 στον Δήμο Παπάγου- Χολαργού, (Πλατεία Φανερωμένης, Χολαργός)
  • Την Τρίτη 11/01/22 στον Δήμο Μεγαρέων, (Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, Δημαρχείο Μεγάρων).

 

Τα αποτελέσματα των δειγματοληψιών καταχωρούνται  στη βάση δεδομένων του ΕΟΔΥ και οι διαδικασίες που ακολουθούνται είναι σύμφωνες με τα πρωτόκολλα και τις οδηγίες του. Για τη διενέργεια του ελέγχου δεν απαιτείται ραντεβού, παρά μόνον η αστυνομική ταυτότητα και ο ΑΜΚΑ.

Τις προηγούμενες ημέρες διενεργήθηκαν έλεγχοι στην Πετρούπολη (Πλατεία Ηρώ), σε  Γηροκομεία της Αττικής και στο Κορωπί.

Όπως αναφέρουν από κοινού η περιφέρεια Αττικής και ο ΙΣΑ, εκατοντάδες πολίτες ανταποκρίνονται καθημερινά στη Δράση τους και διαβεβαιώνουν ότι οι έλεγχοι θα συνεχιστούν με αμείωτο ρυθμό σε επιλεγμένα σημεία και σε Δήμους όλης της Αττικής.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής και πρόεδρος του ΙΣΑ, Γιώργος Πατούλης, δήλωσε σχετικά: «Σε πλήρη συνεργασία με τους 66 δήμους της Αττικής συντονίζουμε τις ενέργειες και αξιοποιούμε όλα τα εργαλεία για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας. Συνεχίζουμε να επενδύουμε σε προληπτικές πολιτικές οι οποίες έχουν ορατά και άμεσα αποτελέσματα στην προστασία των πολιτών».

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ