Ελένη Ράντου: Θετική στον κορωνοϊό και η τριπλά εμβολιασμένη Ελένη Ράντου


Τις τελευταίες ημέρες οι ανακοινώσεις για δημόσια πρόσωπα που νοσούν με κορωνοϊό έχουν αυξηθεί κατακόρυφα. Μόλις χτες έγινε γνωστό ότι έχει νοσήσει και η Λιάνα Κανέλλη, ενώ και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας δέχτηκε τις ευχές του Πρωθυπουργού για ταχεία ανάρρωση. Τώρα σειρά έχει η Ελένη Ράντου, η οποία αξίζει να σημειωθεί πως είχε λάβει και την τρίτη ενισχυτική δόση εμβολίου κατά του κορωνοϊού. Αν και προσέχει στην καθημερινότητά της και τηρεί ευλαβικά, όπως η ίδια δήλωσε, τους κανόνες υγιεινής και κοινωνικής αποστασιοποίησης, δεν κατάφερε να ξεφύγει από τον ιό.

Τι δήλωσε η αγαπημένη ηθοποιός Ελένη Ράντου

Η ηθοποιός έκανε γνωστό ότι νοσεί με κορωνοϊό μέσα από τους λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης, όπου θέλησε να δώσει μια πινελιά χιούμορ στο τι συμβαίνει παντού με την αυξημένη μεταδοτικότητα της Όμικρον. “Και μετά από 3 μέρες έδειξε τελικά θετικό. Κι ας ήμουν με 3 δόσεις εμβολιασμένη. Κι ας είμαι κλειδαμπαρωμένη. Αυτή η φάση του covid είναι σαν πυρκαγιά. Αρπάμε όλοι! Περαστικά μας!!!!!!!”

Είναι γεγονός πως πάρα πολλοί εμβολιασμένοι νοσούν από κορωνοϊό και κυρίως από τη νέα μετάλλαξη Όμικρον. Αφενός οι πολλές μεταλλάξεις που κάνουν τον ιό πιο ανθεκτικό και από την άλλη η χρονική περίοδος που συνέπεσε με τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, έχουν συνθέσει ένα εκρηκτικό μίγμα. Τόσο οι εμβολιασμένοι όσο και οι ανεμβολίαστοι βρίσκονται σε κίνδυνο νόσησης, με τους πρώτους να διαθέτουν ένα επιπλέον τείχος προστασίας απέναντι στον ιό. Συνεπώς, αυτό που αλλάζει είναι η βαρύτητα της νόσησης με τα συμπτώματα που εμφανίζονται πολύ πιο ήπια σε όσους έχουν λάβει το εμβόλιο.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ