Απαγωγή Γιώργου Κυπαρίσση – ΕΛ.ΑΣ.: “Χάνουμε πολύτιμο χρόνο – Τα λύτρα πιθανόν να είναι χρέος”

Απαγωγή Κυπαρίσση: Μεγαλώνει η αγωνία για την τύχη του επιχειρηματία που παραμένει για ακόμα μια ημέρα στα χέρια των δραστών. Σε πλήρη εξέλιξη το θρίλερ, πιθανό χρέος του 40χρονου τα χρήματα που ζητούν ως λύτρα αυτοί που τον άρπαξαν

Από τα ξημερώματα της 29ης Δεκεμβρίου ο επιχειρηματίας Γιώργος Κυπαρίσσης είναι στα χέρια αγνώστων, που τον άρπαξαν ενώ επέστρεφε από βραδινή έξοδο. Οι αρχικές εκτιμήσεις για μια υπόθεση απαγωγής – αστραπή, έχουν πέσει έξω και πλέον η υπόθεση με την αρπαγή του 40χρονου επιχειρηματία έχει γίνει θρίλερ.

Η ΕΛ.ΑΣ. έχει σε πρώτη προτεραιότητα την ασφάλεια και την απελευθέρωση του 40χρονου επιχειρηματία κι έπειτα θα δώσει έμφαση στον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. Όπως αναφέρει ο αστυνομικός συντάκτης του Mega, Βασίλης Λαμπρόπουλος, πλέον εξετάζεται το ενδεχόμενο ο επιχειρηματίας να έχει πέσει θύμα απαγωγής εξαιτίας χρέους από δοσοληψίες που πιθανό να είχε με τους δράστες ή με πρόσωπο που σχετίζεται με αυτούς.

Ποια υπόθεση… προβληματίζει τις αρχές

Οι αστυνομικοί θεωρούν ότι ο τρόπος δράσης των απαγωγέων, τα λάθη που έκαναν και το ύψος των λύτρων -της τάξης του 1 εκατ. ευρώ- που ζήτησαν δείχνου την «μικρή οργάνωσή» τους.

Εκφράζουν όμως φόβους ότι ίσως αυτό είναι τελικά προβληματικό, ενώ θυμίζουν την τραγική εξέλιξη στην υπόθεση απαγωγής του 17χρονου Μαρσελίνο το 1990.

Μάλιστα, εντοπίζονται όλο και περισσότερες ομοιότητες ανάμεσα στη συγκεκριμένη υπόθεση και την απαγωγή του επιχειρηματία.

Στην ΕΛ.ΑΣ. κάνουν λόγο για μια «προβληματική κατάσταση» που έχει διαμορφωθεί, με την υπόθεση να έχει «τραβήξει» σε διάρκεια περισσότερο απ’ ότι αναμενόταν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here