Ράδιο Αρβύλα 10/1: Επιστροφή για τον Κανάκη και την παρέα του [vid]

Αν και υπήρχαν σκέψεις να μην συνεχίσει η εκπομπή “Ράδιο Αρβύλα” μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε με τον συνεργάτη Στάθη Παναγιωτόπουλο, εντούτοις χτες βράδυ στις 20:00 μ.μ. οι τρεις εναπομείναντες παρουσιαστές βγήκαν “στον αέρα” κανονικά.

Ο Αντώνης Κανάκης στην αρχή της εκπομπής πήρε παρουσίες, μετρώντας τον Αντώνη Σερβετά και τον Χρήστο Κιούση. Οι τρεις τους λοιπόν συνέχισαν με την σατιρική εκπομπή, λέγοντας πως είναι όλοι τους είναι εκεί.

Ράδιο Αρβύλα: Καμία αναφορά στον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Με την επιστροφή της παρέας στους τηλεοπτικούς δέκτες, θα περίμενε κανείς πως θα σχολίαζαν γιατί συνεχίζουν την εκπομπή ή τι τους ώθησε να βγουν πάλι τόσο σύντομα παρά το μεγάλο σκάνδαλο που ταλανίζει το όνομά τους. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν έγινε. Αντιθέτως, η εκπομπή ως είθισται ασχολήθηκε με την σάτιρα των εκπομπών reality (όπως η Φάρμα), αλλά και με την κριτική απέναντι στην Κυβέρνηση.

Όσο για τους τηλεθεατές, αυτοί εμφανίστηκαν διχασμένοι. Από τη μία πλευρά, υπήρχαν άτομα που υπερασπίστηκαν τους “Ράδιο Αρβύλα” και σχολίασαν θετικά την επιστροφή τους. Άλλωστε, από την στιγμή που απομακρύνθηκε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος από την εκπομπή, ισχυρίζονται πως δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην συνεχίσουν τα γυρίσματα. Άλλοι, όμως, επέκριναν την κίνηση αυτή και τόνισαν μάλιστα πως “όταν ραγίσει το γυαλί, δύσκολα ξανακολλάει”.

Σε κάθε περίπτωση, οι Ράδιο Αρβύλα έχουν διανύσει μια μακρά πορεία στην ελληνική τηλεόραση. Είναι μάλλον λυπηρό να συσχετίζεται μονάχα με το τελευταίο σκάνδαλο, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη η μακρά ιστορία της εκπομπής στα ελληνικά τηλεοπτικά δρώμενα. Αν μάλιστα κάποιος συγκρίνει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο με τον Αντώνη Παραρά, ο οποίος υπήρξε για πολλούς η καρδιά της εκπομπής (και του Κομφούζιο πολύ παλαιότερα), τότε η διαφορά είναι χαοτική.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here