Η Γη της ελιάς 11/1: Ο Ανέστης και η Ελένη έρχονται πιο κοντά [trailer]


Συναρπαστικές εξελίξεις έρχονται στο αποψινό επεισόδιο της αγαπημένης σειράς του MEGA, “Η γη της ελιάς”, που προβάλεται καθημερινά από στις 21:00 στις τηλεοπτικές οθόνες.  Ας δούμε αναλυτικά όσα θα παρακολουθήσουμε στο αποψινό επεισόδιο της Τρίτης 11 Ιανουαρίου.

Η Γη της ελιάς 11/1: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Ο Στάθης μαραζώνει όλο και πιο πολύ, καθώς βλέπει τον γάμο της Ιουλίας να πλησιάζει. Η Μυρτάλη πιέζει τον Στέφανο να τη συνοδεύσει στον γάμο, ενώ στη Μάνη καταφθάνουν κι οι γονείς του Γιώργη Κουράκου και ο Ισίδωρος προσφέρεται να τους φιλοξενήσει.

Η Χάιδω ανησυχεί για τη μικρή επιπλοκή στην εγκυμοσύνη της Βασιλικής, ενώ ο Φίλιππος φροντίζει τη γυναίκα του όσο καλύτερα μπορεί. Η Μαργαρίτα έχει αποσυντονιστεί από την επιστροφή τού Θεοδόση, καθώς της δημιουργεί ανάμεικτα συναισθήματα.

Από την άλλη, ο Αλέξης χαίρεται που περνά χρόνο με τον πατέρα του. Ο Λυκούργος εντοπίζει το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του Ιάκωβου για την Αθηνά και τον συμβουλεύει να μαζευτεί. Ο Ανέστης και η Ελένη έρχονται πιο κοντά, αλλά μια δεύτερη λιποθυμία του Ανέστη δημιουργεί ανησυχία για την κατάσταση της υγείας του.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου:

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ