Στο στόχαστρο των Τούρκων η Σακελλαροπούλου: «Πάει σε τουρκικά νησιά που είναι υπό ελληνική κατοχή»


Στα ύψη η τουρκική προπαγάνδα – Χάνει κάθε μέτρο το καθεστώς Ερντογάν.

Ακόμα και την πρόεδρο της Δημοκρατίας στοχοποιεί πλέον η Άγκυρα, κατηγορώντας τη ότι δήθεν επισκέπτεται νησιά που -σύμφωνα με τους Τούρκους τελούν υπό … «ελληνική κατοχή».

Ποιος τα λέει αυτά; Η κεμαλική φυλλάδα Sozcu, που αναφέρει πως «η Ελληνίδα πρόεδρος Κατερίνα Σακελλαροπούλου επιδεικνύει την ελληνική κυριαρχία σε τουρκικά νησιά που βρίσκονται υπό ελληνική κατοχή. Η Σακελλαροπούλου πήγε στο νησί Αγαθονήσι στις 29 Ιουνίου 2020, στο νησί Κίναρος στις 23 Δεκεμβρίου 2020 και τελικά στη Γαύδο στις 6 Ιανουαρίου 2022», αναφέρει ο δημοσιογράφος Σαϊτζί Οζτούρκ, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην πρόσφατη επίσκεψη της ΠτΔ στη Γαύδο ανήμερα ων Θεοφανίων.

Τι θέλουν άραγε οι Τούρκοι; Να τους ρωτήσουμε πρώτα για να επισκεφτούμε τα νησιά μας; Να πάρουμε την άδειά τους;

Όπως αναφέρει η Sozcu, «την Πρόεδρο υποδέχτηκαν με στρατιωτική τελετή στο λιμάνι της Γαύδου, ενώ η ίδια χαιρέτισε την ελληνική σημαία που έφεραν Έλληνες στρατιώτες στο νησί. Την πρόεδρο συνόδευαν και δύο ιερείς που διορίστηκαν από το Ελληνικό Πατριαρχείο της Κωνσταντινούπολης στην Γαύδο» αναφέρει.

Το «τρελό» δημοσίευμα υποστηρίζει ότι η Γαύδος, που συγκαταλέγεται στα 20 τουρκικά νησιά που κατέχονται από την Ελλάδα, έχει στρατηγική σημασία, ενώ φιλοξενείται δήλωση του πρώην Γενικού Γραμματέα του υπουργείου Άμυνας, ο οποίος υποστήριξε πρόσφατα πως η Ελλάδα «κλέβει» τουρκικό πετρέλαιο στην Θάσο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ