Γιώργος Αλκαίος: Δεν θέλω να γίνω 60 χρονών πάνω σε μία πίστα [vid]

Kαλεσμένος στο πρώτο «The 2Night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν το βράδυ της Δευτέρας 10 Ιανουαρίου ο Γιώργος Αλκαίος.

Ο τραγουδιστής αποκάλυψε γιατί αποφάσισε πριν 12 χρόνια να πουλήσει το σπίτι του να μετακομίσει μόνιμα στη Μήλο, αφήνοντας πίσω το τραγούδι και τις πίστες. «Το νησί μου έφτιαξε όλο τον εσωτερικό μου κόσμο», ανέφερε ο ίδιος χαρακτηριστικά και προσέθεσε: «Μετά τη Eurovision τα έβαλα με τον εαυτό μου, σάπισα τον εαυτό μου στο ξύλο. Δεν ήμουν ισορροπημένος μέσα μου».

Η Μήλος

«Αγόρασα εκεί ένα οικόπεδο που μου άρεσε πολύ και το φτιάξαμε από το μηδέν. Την πρώτη χρονιά που ανοίξαμε δεν κοιμόμουν μέχρι να γυρίσει ο τελευταίος πελάτης γιατί ανησυχούσα, μετρούσα τα αυτοκίνητα στα πάρκινγκ», ανέφερε ο τραγουδιστής για τα δωμάτια ενοικίασης που διατηρεί στη Μήλο.

Γιατί δεν έχει γίνει πατέρας μέχρι σήμερα

«Για να κάνω ένα παιδί θα έπρεπε να έχω συνοδοιπόρο. Όλοι χρειαζόμαστε τον θεραπευτή μας, άμα δεν τον βρούμε, δεν μπορούμε να προχωρήσουμε», είπε ο τραγουδιστής.

“Θα περιμένω το καλοκαίρι έστω με ένα ραπιντ τεστ να έρχονται όλοι στις συναυλίες”

Για την αποχή του από τις μουσικές πίστες, ο Γιώργος Αλκαίος είπε τα εξής: «Δεν θα μπω σε αυτή τη διαδικασία γιατί δεν μπορώ να το ξανακάνω. Θα ήθελα να κάνω μία μουσική παράσταση, κάτι διαφορετικό από αυτό που έχω κάνει. Αυτή η κατάσταση που έχουμε μπει και αυτό που γίνεται με τον διαχωρισμό εμένα προσωπικά δεν μ΄αρέσει. Θα περιμένω το καλοκαίρι έστω με ένα ραπιντ τεστ να έρχονται όλοι στις συναυλίες».

Για την αλλαγή του επιθέτου του

«Κάποιοι πιστεύουν ότι άλλαξα το όνομά μου επειδή μου το είπε μία κοπέλα. Δεν έγινε καθόλου έτσι. Εγώ ο Δάκης, ο Σάκης ο Ρουβάς συζητάμε για το αν θα αλλάξουμε τα επίθετά μας. Όχι ο Δάκης. Ήρθε ένας χορευτής και μου είπε θα σε λένε Αλκαίο και το κράτησα», αποκάλυψε ο τραγουδιστής.

Ακολουθεί βίντεο:

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here