Δασκάλα Τέξας: Έβαλε τον γιο της θετικό στον κορωνοϊό στο πορτμπαγκάζ και λαμβάνει κοινοτική υποστήριξη

Δασκάλα Τέξας: Η μαμά του Τέξας που έβαλε τον γιο θετικό στον κορωνοϊό στο πορτμπαγκάζ λαμβάνει κοινοτική υποστήριξη: «Καρδιά από χρυσό» Ταμπέλες έξω από το σπίτι της δασκάλας έγραφαν «δασκάλα με χρυσή καρδιά». Μαμά από το Τέξας που κατηγορήθηκε αφού ο θετικός στην COVID γιος της βρέθηκε στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου της σε μια τοποθεσία δοκιμών, έχει λάβει υποστήριξη από την κοινότητα. Η Sarah Beam, η οποία είναι καθηγήτρια στο Cypress Falls High School στο Χιούστον, περιγράφεται ως «η καλύτερη δασκάλα όλων των εποχών» και «μια δασκάλα με χρυσή καρδιά» σε πινακίδες που κρέμονται έξω από το σπίτι της.

Οι φωτεινές πινακίδες έγραφαν επίσης, “Σας εκτιμούμε” και “οι μαθητές σας έχουν την πλάτη σας”, ανέφερε η WFAA.

Η Beam κατηγορήθηκε για κακούργημα που έθεσε σε κίνδυνο ένα παιδί μετά από ένα περιστατικό στις 3 Ιανουαρίου, όπου ο 13χρονος γιος της βρέθηκε στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου της σε μια τοποθεσία δοκιμών.

Η Sarah Beam, 42, κατηγορείται για κίνδυνο παιδικής ηλικίας αφού ο θετικός έφηβος γιος της στην COVID-19 βρέθηκε στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου της σε μια περιοχή δοκιμών στην περιοχή του Χιούστον.

Η Beam φέρεται να είπε σε έναν υγειονομικό υπάλληλο στον χώρο των δοκιμών ότι ο γιος της είχε προηγουμένως βρεθεί θετικός στην COVID και τον έβαλε μέσα στο πορτμπαγκάζ για να τον αποτρέψει από το να εκτεθεί ξανά, σύμφωνα με την καταγγελία.

Οι αρχές εξέτασαν επίσης πλάνα παρακολούθησης από τον χώρο δοκιμών που δείχνουν το παιδί να βγαίνει από το πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου και να μπαίνει στο πίσω κάθισμα.

Τέθηκε σε διοικητική άδεια στη σχολική περιφέρεια. «Το Ταμείο του Κολοράντο για Άτομα με Αναπηρία CFPD ειδοποιήθηκε ότι ένα παιδί βρισκόταν στο πορτμπαγκάζ ενός αυτοκινήτου σε έναν χώρο δοκιμών για COVID-19 νωρίτερα αυτή την εβδομάδα», ανέφερε μια δήλωση της ανεξάρτητης σχολικής περιφέρειας Cypress-Fairbanks στο Fox News την περασμένη εβδομάδα.

«Η επιβολή του νόμου διεξήγαγε πλήρη έρευνα, με αποτέλεσμα να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης».

Ο έφηβος δεν τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του περιστατικού, αλλά η αστυνομία λέει ότι θα μπορούσε να είχε αν η Beam είχε ατύχημα.

Η ζήτηση για δοκιμές εντείνεται σε όλη την επαρχία καθώς οι άνθρωποι επιστρέφουν στην εργασία τους και οι φοιτητές επιστρέφουν στην πανεπιστημιούπολη. Αποφυλακίστηκε με εγγύηση 1.500 δολαρίων το Σαββατοκύριακο και αναμένεται στο δικαστήριο την Πέμπτη.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here