Σιένα Κολλέγιο: Φοιτητής απωθεί την εντολή του σχολείου για ενίσχυση εμβολίων

Σιένα Κολλέγιο: Φοιτητής του Κολλεγίου της Σιένα απωθεί την εντολή του σχολείου για ενίσχυση εμβολίων που πιέζεται για «πολιτικούς λόγους» Οι μαθητές πρέπει να λάβουν το ενισχυτικό εμβόλιο και ένα τεστ COVID-19 πριν επιστρέψουν στην πανεπιστημιούπολη του Κολλεγίου της Σιένα. Ο φοιτητής πανεπιστημίου παίρνει θέση ενάντια στην εντολή του σχολείου για εμβόλια

Ο φοιτητής του Κολλεγίου της Σιένα, Alex Feuz, ο οποίος αυτοχαρακτηρίζεται ως κατά της εντολής, λέει ότι οι απαιτήσεις για εμβόλια πιέζονται από τα κράτη για πολιτικούς λόγους. Ο Alex Feuz, φοιτητής στο Siena College της Νέας Υόρκης, έχει πάρει θέση κατά της εντολής του σχολείου του για εμβόλια που απαιτεί επίσης από τους μαθητές να λάβουν ενισχυτικό COVID-19 για να παρακολουθήσουν αυτοπροσώπως μαθήματα κατά το εαρινό εξάμηνο. Λέει ότι η εντολή θα οδηγήσει σε βαθύ χάσμα στην πανεπιστημιούπολη. Ο Feuz είπε την Τρίτη στον Brian Kilmeade του Fox News ότι δεν είναι κατά του εμβολίου, ότι μάλλον είναι κατά της εντολής. Πιστεύει ότι η εντολή είναι ένα πολιτικό ζήτημα που προωθείται από τα κράτη.

«Το Siena College ήταν ένα από τα λίγα κολέγια το φθινόπωρο του 2020, προτού διατεθεί άμεσα οποιοδήποτε εμβόλιο ή θεραπεία, που μπόρεσαν να επιστρέψουν στα προσωπικά μαθήματα και είχαν απλώς μια εντολή μάσκας», είπε στο «Fox & Friends».” Σημείωσε επίσης ότι τα κολέγια σε πολιτείες όπως το Τέξας και η Φλόριντα δεν απαιτούν από τους μαθητές να εμβολιαστούν.

“Και τώρα το γεγονός ότι έχουμε άλλη μια εντολή για άλλη μια ενισχυτική βολή — είναι απογοητευτικό ειδικά για μένα”, είπε.

Η εντολή του σχολείου απαιτεί από τους μαθητές να λάβουν το αναμνηστικό και να κάνουν τεστ COVID-19 5-7 ημέρες πριν επιστρέψουν στην πανεπιστημιούπολη.

Οι φοιτητές του Κολλεγίου της Σιένα δημιούργησαν ένα αίτημα κατά της εντολής του εμβολίου το Σαββατοκύριακο. «Υπάρχουν σχεδόν 250 υπογραφές φοιτητών, προσωπικού και καθηγητών και γονέων σε όλη την κοινότητα της Σιένα, που προτρέπουν το κολέγιο να αλλάξει την εντολή και να την καταστήσει προαιρετική για όλους τους φοιτητές», είπε ο Feuz.

Το Siena College παρείχε αυτή τη δήλωση στο Fox News Digital: «Δεδομένης της άφιξης της παραλλαγής omicron, μαζί με ιατρικά στοιχεία που αποδεικνύουν ότι η αποτελεσματικότητα των εμβολίων για την COVID μειώνεται με την πάροδο του χρόνου, ενημερώσαμε την προσέγγισή μας για να απαιτήσουμε έναν ενισχυτή εμβολίου για τους μαθητές καθώς γίνονται κατάλληλοι, ότι μπορούν και πάλι να απολαύσουν την πλήρη εμπειρία της Σιένα».

Ο Feuz, ο οποίος ασχολείται με την ομάδα μπέιζμπολ του σχολείου, αναμένει ότι θα πρέπει να συμμορφωθεί. «Δυστυχώς, νομίζω ότι θα έπρεπε να πάρω τον ενισχυτή εάν δεν αλλάξουν την εντολή σε επιλογή για φοιτητές».

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here