Κακοκαιρία «Διομήδης»: Θυελλώδεις άνεμοι, καταστροφές και κλειστά σχολεία σε Ξάνθη και Θάσο


Σαρώνει η κακοκαιρία «Διομήδης» – Δείτε που θα χρειαστείτε αντιολισθητικές αλυσίδες

Τα «δόντια» της έδειξε η κακοκαιρία «Διομήδης» σε μεγάλο μέρος της χώρας.

Θυελλώδεις άνεμοι στην Ξάνθη

Στην Ξάνθη οι θυελλώδεις άνεμοι προκάλεσαν καταστροφές με πτώσεις δέντρων και κλαδιών μέσα στους δρόμους ενώ ξεριζώθηκαν και πινακίδες σήμανσης.

Ένας μικρός τοίχος κατέρρευσε πάνω σε σταθμευμένα αυτοκίνητα με τους ιδιοκτήτες τους να μην πιστεύουν στα μάτια τους, καθώς η πτώση προκάλεσε μεγάλες υλικές ζημιές.

Κλειστά σχολεία σε Μύκη και Θάσο

Τόσο στον δήμο Μύκης όσο και στον δήμο Θάσου, με αποφάσεις των κατά τόπους δημάρχων, όλα τα σχολεία σήμερα παρέμειναν κλειστά λόγω των χιονοπτώσεων και της δυσκολίας που υπήρχε με την μετακίνηση των μαθητών από και προς τις σχολικές μονάδες.

Προβλήματα παρουσιάστηκαν και στην ηλεκτροφώτιση του νησιού, με τα συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ να καταβάλουν μεγάλες προσπάθειες για την αποκατάσταση των βλαβών που οφείλονται στη χιονόπτωση.

Πού απαγορεύεται η κυκλοφορία και πού γίνεται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες

Συνεχίζεται η απαγόρευση κυκλοφορίας των φορτηγών αυτοκινήτων στο τμήμα της Εγνατίας Οδού Ξάνθης- Κομοτηνής -και στα δύο ρεύματα- λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή.

Η κίνηση στην ορεινή Ξάνθη γίνεται στα περισσότερα σημεία μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες, ενώ οι θερμοκρασίες κινούνται κοντά στο μηδέν για την πόλη της Ξάνθης και κάτω από το μηδέν στα ορεινά της περιφερειακής ενότητας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ