Άγριες Μέλισσες 12/1: Η Δρόσω ζητάει απ’ τον Κωνσταντή να ματαιώσουν τον γάμο τους [trailer]

Στο επόμενο επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, που θα προβληθεί τη Δευτέρα 17/01, θα δούμε πως: Η επίσκεψη της Ελένης στον Ζάχο, θα τη φέρει σε σύγκρουση με τον Λάμπρο. Η Δρόσω ζητάει απ’ τον Κωνσταντή να ματαιώσουν τον γάμο τους.

Θα καταφέρει η σχέση τους να ξεπεράσει και τον καινούριο σκόπελο; Η Ασημίνα παίρνει μια μεγάλη απόφαση. Ο Νέστορας αναλαμβάνει να φέρει τον Θανάση στο δικό του σπίτι, προκειμένου να τον έχουν από κοντά.

Η Μάρω προχωράει σε μια αποκάλυψη που θα συγκλονίσει την Ελένη, την ίδια στιγμή που ο Παναγιώτης ανακαλύπτει τον άνθρωπο που τον χτύπησε την ημέρα της διαμαρτυρίας. Οι οικονομικές ατασθαλίες του Ακύλα, οδηγούν τον Δούκα έξω απ’ την επένδυση του αεροδρομίου. Η κίνηση αυτή θα βγάλει στην επιφάνεια τον επικίνδυνο εαυτό του Μεγαρίτη κι ο πόλεμος μεταξύ των ανδρών, μόλις ξεκινά.

Σημειώνεται ότι λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού στους συντελεστές για την τρέχουσα και την επόμενη εβδομάδα, η σειρά θα προβάλλεται μόνο Δευτέρα και Τρίτη, ενώ στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 μπαίνει και η σειρά 42°C, η οποία προσωρινά και για τις επόμενες δύο εβδομάδες θα προβάλλεται κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 22:15, όταν ξεκινούσαν οι Άγριες Μέλισσες.

Δημιουργοί: Μελίνα Τσαμπάνη – Πέτρος Καλκόβαλης

Σκηνοθεσία: Λευτέρης Χαρίτος, Σπύρος Μιχαλόπουλος, Σταμάτης Πατρώνης

Σενάριο: Μελίνα Τσαμπάνη – Πέτρος Καλκόβαλης

Πρωταγωνιστές:

Μαρία Κίτσου
Έλλη Τρίγγου
Δανάη Μιχαλάκη
Κατερίνα Διδασκάλου
Λεωνίδας Κακούρης
Γιώργος Γάλλος
Κάτια Δανδουλάκη
Γιάννης Στάνκογλου
Βασίλης Μπισμπίκης
Αιμίλιος Χειλάκης
Παύλος Ορκόπουλος
Γιώργος Σουξές
Χρήστος Πλαΐνης
Θεοφανία Παπαθωμά

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί το trailer του επόμενου επεισοδίου:

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here