Ελισάβετ Σπανού: Το ξέσπασμα του Δημήτρη Αλεξάνδρου στον αέρα της “Σούπερ Κατερίνας” [vid]


Στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα, βρέθηκε η Ελισάβετ Σπανού και επικράτησε ένταση καθώς στους συντελεστές της εκπομπής είναι και ο πρώην συντρόφου της Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Όπως είπαν, οι δύο τους διατηρούν καλές σχέσεις και μετά τον χωρισμό τους το 2013. Ωστόσο, τα «πειράγματα» της Καινούργιου και των συνεργστών του έκαναν τονΔημήτρη Αλεξάνδρου να αντέδρασε έντονα: «Δεν είναι πλάκα, δε θέλω να υπάρχει πλάκα. Εντάξει; Σας το είπα από πάνω. Είναι ο σεβασμός στο παρελθόν μου ο σεβασμός στο μέλλον μου και πλάκα σε αυτά τα θέματα δεν σηκώνω ούτε από εσένα, ούτε από εσένα, ούτε από εσένα και σας το έχω πει από το πρωί. Είναι θέμα σεβασμού και για τον άνθρωπο που έρχεται εδώ και για εμένα. Δεν έχει να κάνει μόνο με την Ελισάβετ, έχει να κάνει και με εμένα», είπε ο Δημήτρης Αλαξάνδρου.

Προσπαθώντας να ελαφρύνει το κλίμα που ήταν βαρύ, η παρουσιάστρια εξήγησε πως εκείνη δε θα αντιδρούσε έτσι, αν έφερναν καλεσμένο κάποιον πρώην της, αλλά αντιθέτως θα έκανε πλάκα μαζί του. Ωστόσο ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δεν έκανε πίσω.

Από τη μεριά της η Ελισάβετ Σπανού, στην προσπάθειά της να υπερασπιστεί τον πρώην σύντροφό της δήλωσε: «Εγώ καταλαβαίνω τι λέει και καλά κάνει και βάζει το όριο του. Ναι, κάνουμε πλάκα, γιατί πραγματικά έχουν περάσει χρόνια αλλά, όπως λέει και ο Δημήτρης, υπάρχει και παρελθόν και μέλλον και καλό είναι να τα σεβόμαστε».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ