ΗΠΑ Στρατός: Ανεβάζει τα μπόνους για νεοσύλλεκτους στα 50.000 $, καθώς η COVID-19 βαραίνει


ΗΠΑ Στρατός: Ο στρατός ανεβάζει τα μπόνους για νεοσύλλεκτους στα 50.000 $, καθώς η COVID-19 βαραίνει Μέχρι τώρα, ο Στρατός έχει προσφέρει μέγιστο μπόνους 40.000 $ Ο στρατός των ΗΠΑ, για πρώτη φορά, προσφέρει ένα μέγιστο μπόνους στράτευσης 50.000 $ σε νεοσύλλεκτους υψηλής εξειδίκευσης που προσλαμβάνονται για έξι χρόνια, σύμφωνα με το Associated Press, καθώς η υπηρεσία αγωνίζεται να παρασύρει στρατιώτες σε ορισμένες κρίσιμες θέσεις εν μέσω της συνεχιζόμενης πανδημίας.

Ο Υποστράτηγος Kevin Vereen, επικεφαλής της Στρατιωτικής Διοίκησης Στρατολογίας, είπε στο AP ότι τα κλειστά σχολεία και η ανταγωνιστική αγορά εργασίας κατά το περασμένο έτος έχουν θέσει σημαντικές προκλήσεις για τους στρατολόγους. Προχωρώντας λοιπόν στους πιο δύσκολους μήνες του έτους για στρατολόγηση, ο Στρατός ελπίζει ότι κάποια επιπλέον μετρητά και μερικές άλλες αλλαγές θα δελεάσουν τους καταρτισμένους νέους να εγγραφούν. «Ακόμα ζούμε τις συνέπειες του 2020 και την εμφάνιση της COVID, όταν ουσιαστικά έκλεισαν τα σχολικά συστήματα», δήλωσε ο Vereen.

«Χάσαμε μια ολόκληρη κατηγορία νεαρών ανδρών και γυναικών με τους οποίους δεν είχαμε επαφή, πρόσωπο με πρόσωπο».

Το Πεντάγωνο στην Ουάσιγκτον.

Ο στρατός των ΗΠΑ, για πρώτη φορά, προσφέρει ένα μέγιστο μπόνους στράτευσης 50.000 $ σε νεοσύλλεκτους υψηλής εξειδίκευσης που εγγράφονται για έξι χρόνια.

Δύο χρόνια μετά την πανδημία έχει καταστεί δυσκολότερη η στρατολόγηση στα σχολεία και στις δημόσιες εκδηλώσεις και ο ανταγωνισμός για ποιοτικούς εργάτες έχει ενταθεί καθώς οι νέοι σταθμίζουν τις επιλογές τους. Κάποιοι, είπε ο Vereen, παίρνουν αυτό που αποκαλείται ένα έτος κενό και «παίρνουν την απόφαση ότι δεν χρειάζεται απαραίτητα να δουλέψουν αυτή τη στιγμή».

Ο ετήσιος στόχος στρατολόγησης κυμαίνεται καθώς οι στρατιώτες που υπηρετούν αυτήν τη στιγμή αποφασίζουν αν θα ξαναστρατευτούν ή θα φύγουν.

Τα τελευταία δύο χρόνια, καθώς μαινόταν η πανδημία, πολλοί αποφάσισαν να παραμείνουν μέσα, μειώνοντας την πίεση για προσλήψεις. Ο στόχος προσλήψεων πέρυσι ήταν 57.500 και ο Vereen είπε ότι θα είναι περίπου το ίδιο και φέτος.

Για να προσελκύσουν τους νεοσύλλεκτους, όσοι εγγραφούν για εξαετή εγγραφή σε έναν από τους διάφορους τομείς σταδιοδρομίας υψηλής ζήτησης μπορούν να λάβουν μπόνους που ανέρχονται συνολικά σε $50.000. Δεδομένων των υψηλών προδιαγραφών, θα είναι δύσκολο για πολλούς να προκριθούν για το κορυφαίο μπόνους.

Ο τελικός αριθμός εξαρτάται από το πότε συμφωνούν να αποστέλλονται για εκπαίδευση, εάν έχουν ήδη κρίσιμες δεξιότητες και εάν επιλέγουν αερομεταφερόμενες θέσεις ή θέσεις δασοφυλάκων. Ορισμένες σταδιοδρομίες – όπως πλήρωμα πυραυλικής άμυνας, ειδικές δυνάμεις, ειδικοί πληροφοριών σημάτων και ελέγχου πυρός που συντονίζουν τις επιχειρήσεις όπλων στο πεδίο της μάχης – μπορούν συχνά να συνοδεύονται από τα μέγιστα μπόνους.

Αλλά άλλες βασικές θέσεις εργασίας περιλαμβάνουν πεζικό, αναλυτή πληροφοριών, ειδικό ιατρό μάχης, στρατιωτική αστυνομία, μηχανικό μάχης και πολλές άλλες. Και αυτά μπορεί να αλλάζουν κάθε μήνα, με βάση τα διαθέσιμα σημεία στον αγωγό εκπαίδευσης και άλλες ανάγκες υπηρεσιών.

Μέχρι τώρα, ο Στρατός έχει προσφέρει μέγιστο μπόνους 40.000 $. «Βρισκόμαστε σε μια ανταγωνιστική αγορά», είπε ο Vereen. “Το ότι δίνουμε κίνητρα είναι απολύτως απαραίτητο, και αυτό είναι απολύτως κάτι που γνωρίζουμε ότι είναι σημαντικό για την προσπάθεια να πείσουμε κάποιον να έρθει και να ενταχθεί στον στρατό.” Sgt.

Η Μαίρη Τζέιμς 1ης τάξης εργάζεται ως υπεύθυνη προσλήψεων στο Οχάιο από τον Νοέμβριο του 2020 και είπε ότι οι πρώτοι μήνες – όταν η COVID-19 αυξανόταν και δεν υπήρχαν εμβόλια – ήταν προκλητικοί. Έχει βελτιωθεί και είπε ότι τα υψηλότερα μπόνους θα τη βοηθήσουν. «Τα χρήματα δεν είναι πάντα το πρώτο πράγμα για το οποίο μιλούν, αλλά μπαίνουν στο παιχνίδι», είπε η Τζέιμς, η οποία είναι στον στρατό για 15 χρόνια. “Θα είναι συναρπαστικό να δούμε ποια είναι η απόδοση σε αυτό. Ξέρετε, νομίζω ότι μας βάζει σε ένα από τα κορυφαία επίπεδα ανταγωνιστικών επιχειρήσεων.”

Η Τζέιμς, η οποία εργάστηκε στο παρελθόν ως αναλυτής πληροφοριών σημάτων, μπορεί επίσης να μιλήσει με νεοσύλλεκτους για την ανάπτυξη σε εμπόλεμες ζώνες και τις συναρπαστικές ευκαιρίες που προσφέρει ο στρατός. Και είπε ότι ακούει πολλές ερωτήσεις και ανησυχεί για τη σταθερότητα, την εγκατάλειψη του σπιτιού και μια καριέρα που μπορεί να τους κάνει να μετακινούνται από μέρος σε μέρος κάθε λίγα χρόνια. Ο Vereen είπε ότι ο στρατός κάνει περισσότερα για να αντιμετωπίσει τέτοιου είδους ανησυχίες.

Το περασμένο φθινόπωρο ο Στρατός αύξησε σημαντικά την επιλογή για κατάταξη για δύο χρόνια, επεκτείνοντάς την σε συνολικά 84 διαφορετικούς τομείς σταδιοδρομίας. Και ορισμένοι θα μπορούν να επιλέξουν πού θα τοποθετηθούν αρχικά – ένα όφελος που εγκρίθηκε από τους ηγέτες του στρατού σε μια προσπάθεια να είναι πιο φιλικοί προς την οικογένεια και να ενισχύσουν την προσπάθεια στρατολόγησης, ιδιαίτερα στην πανδημία.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ