Άντονι Φάουτσι: Λέει ότι οι ΗΠΑ δεν θα “εξαλείψουν” την COVID-19, παρά τη δέσμευση του Μπάιντεν

Άντονι Φάουτσι: Ο Φάουτσι λέει ότι οι ΗΠΑ δεν θα «εξαλείψουν» την COVID-19, παρά τη δέσμευση του Μπάιντεν να «τερματίσει τον ιό». Ο Μπάιντεν έχει επανειλημμένα πει ότι «θα τερμάτιζε τον ιό» Adam Sabes Η Walensky και ο Fauci παρουσιάζουν μηνύματα με μικτές μάσκες στην ακρόαση της Γερουσίας Ο ιατρικός συνεργάτης του Fox News, Δρ. Marc Siegel, ασχολείται με τις δοκιμές CDC, τις οδηγίες απομόνωσης που δημιουργούν σύγχυση σχετικά με τις “Αναφορές Αμερικής”.

Ο διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων, Δρ Άντονι Φάουτσι, επανέλαβε τον ισχυρισμό του ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν θα «εξολοθρεύσουν» τον κορωνοϊό, παρά τη δέσμευση της εκστρατείας του Προέδρου Μπάιντεν να «τερματίσει τον ιό».

Την Τετάρτη, ο Fauci είπε ότι «δεν πρόκειται να εξαλείψουμε [τον κορωνοϊό]». «Λοιπόν, αν πρόκειται να κοιτάξουμε μπροστά τι θα συμβεί όταν αυτό κορυφωθεί και τελικά πέσει – όπως έχω πει σε προηγούμενους πιεστές εδώ από τον Λευκό Οίκο: ότι δεν πρόκειται να το εξαλείψουμε αυτό. το έκανε μόνο με την ευλογιά», είπε ο Fauci. Ο Δρ. Anthony Fauci, Επικεφαλής Ιατρικός Σύμβουλος του Λευκού Οίκου και Διευθυντής του NIAID, δίνει και εναρκτήρια δήλωση κατά τη διάρκεια ακρόασης της Επιτροπής Υγείας, Παιδείας, Εργασίας και Συντάξεων της Γερουσίας για να εξετάσει την ομοσπονδιακή απάντηση στην COVID-19 και στις νέες αναδυόμενες παραλλαγές στις 11 Ιανουαρίου , 2022 στο Capitol Hill στην Ουάσιγκτον.

Ο Φάουτσι πρόσθεσε ότι ο κορωνοϊός θα ελεγχθεί, προσθέτοντας ότι η εξάλειψη ενός ιού «συμβαίνει μόνο με μαζικά προγράμματα εμβολιασμού όπως κάναμε με την ιλαρά και με τα εμβόλια». Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας, ο τότε υποψήφιος Μπάιντεν είπε επανειλημμένα στους Αμερικανούς ότι θα «τέλειωνε τον ιό».

«Δεν πρόκειται να κλείσω την οικονομία, θα κλείσω τον ιό», είπε ο Πρόεδρος Μπάιντεν κατά τη διάρκεια εκστρατείας του 2020.

Ο Πρόεδρος Μπάιντεν διπλασίασε την προεκλογική του υπόσχεση κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στις 25 Ιανουαρίου 2021, δηλώνοντας ότι «θα τέλειωνε τον ιό», αλλά πρόσθεσε ότι θα χρειαζόταν μεγάλο χρονικό διάστημα.

Όταν ο Peter Doocy του Fox News ρώτησε την Jen Psaki σχετικά με την προεκλογική υπόσχεση την 1η Δεκεμβρίου 2021, η Psaki είπε “Δουλεύουμε πάνω σε αυτό, Peter.” Σύμφωνα με τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων, έχουν σημειωθεί πάνω από 62,5 εκατομμύρια περιπτώσεις κορωνοϊού από την έναρξη της πανδημίας στις αρχές του 2020, μαζί με πάνω από 840.000 θανάτους.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στις 5 Ιανουαρίου, ο Φάουτσι είπε ότι οι αναφορές για την παραλλαγή του όμικρον που οδηγεί σε μια πιο ήπια ασθένεια δεν θα πρέπει να εκληφθούν ως σημάδι ότι οι περιορισμοί και οι συστάσεις για την υγεία πρέπει να αποσυρθούν.

«Μην το εκλάβετε ως σήμα ότι μπορούμε να αποσυρθούμε από τις συστάσεις που μόλις ακούσατε από την Δρ. Rochelle Walensky,– για την ανάγκη για εμβολιασμό, για ενίσχυση, για χρήση μάσκας και όλες τις άλλες συστάσεις του CDC», είπε ο Fauci.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here