Face yoga: Η γιόγκα προσώπου κάνει μαγικά στο δέρμα σας


Ακριβώς όπως η γυμναστική είναι απαραίτητη για το σώμα σας και βελτιώνει τη γενική εικόνα της υγείας, με τον ίδιο τρόπο το πρόσωπό σας απαιτεί λίγη άσκηση, ώστε να παραμείνει υγιές και σφριγηλό. Η yoga προσώπου έχει αποδειχθεί ότι βελτιώνει τη δομική εμφάνιση του προσώπου σας ενισχύοντας τους μύες των ζυγωματικών. Έρευνες έχουν αποδείξει ότι είναι αποτελεσματικό στην κατάκτηση της λαμπερής επιδερμίδας και υπάρχει ένας αρκετά ικανοποιητικός αριθμός πλεονεκτημάτων για το πρόσωπό σας, που μπορείτε να επιτύχετε κάνοντας γιόγκα προσώπου.

Είναι όμως η Yoga προσώπου αποτελεσματική και ασφαλής για όλους; Η απάντηση στο παραπάνω ερώτημα είναι, ευτυχώς για όλους μας ναι, καθώς είναι μια απολύτως φυσική και μη τοξικη διαδικασία. Στο γυμναστήριο, προπονούμαστε σκληρά πάνω στο σώμα μας, κάμπτοντας και σφίγγοντας τους μύες για να τους διατηρήσουμε σφιχτούς και δυνατούς. Με τον ίδιο τρόπο η ενεργοποίηση και η ενίσχυση των μυών του προσώπου, μπορεί να μας βοηθήσει να διατηρήσουμε τα χαρακτηριστικά και την ευελιξία μας και να μας κάνει να φαινόμαστε χρόνια νεότεροι. Είναι καλό οι ασκήσεις προσώπου ξεκινούν από νεαρή ηλικία.

Στην εποχή μας, πολλοί άνθρωποι κάνουν λίφτινγκ προσώπου για να σφίξουν το χαλαρό δέρμα τους και να φαίνονται νεότεροι. Αν λοιπόν αναρωτιέστε αν η Yoga προσώπου θα μπορούσε να είναι μια μη χειρουργική εναλλακτική επιλογή, είστε τυχεροί, γιατί η απάντηση είναι και πάλι θετική. Η αισθητική χειρουργική προωθεί την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθηση ενός ατόμου βελτιώνοντας την εμφάνισή του.  Οποιοδήποτε χαρακτηριστικό του προσώπου ή του σώματος, μπορεί να αντιμετωπιστεί με αισθητική χειρουργική. 

Είτε μιλάμε για διάσημους είτε για καθημερινούς ανθρώπους, η επιλογή της αισθητικής χειρουργικής είναι μια προσωπική επιλογή, που όμως μπορεί πια να αντικατασταθεί από την Yoga προσώπου, καθώς είναι ένα αναπτυσσόμενο φαινόμενο, που υπόσχεται να προσφέρει αποτελέσματα ανόρθωσης του δέρματος, χωρίς την ανάγκη χειρουργικής επέμβασης, βελόνων ή ακόμη δαπανηρά προϊόντα φροντίδας του δέρματος. Ας δούμε λοιπόν ποιες είναι οι καλύτερες στάσεις της γιόγκα προσώπου. 

Υπάρχουν πολλά είδη γιόγκα προσώπου που εξυπηρετούν διαφορετικούς σκοπούς, αλλά αυτά που ξεχωρίσαμε είναι τα παρακάτω: 

  • ανακούφιση από την ένταση
  • κύκλοι ματιών
  • ομαλοποίηση φρυδιών
  • μασάζ αυχένα
  • ξεκλείδωμα γνάθου
  • χτύπημα προσώπου 

Όλα αυτά είναι πολύ εύκολα και  αποτελεσματικά. Το πιο βασικό από όλα όμως, είναι να νιώθετε άνετα με το δέρμα σας, χωρίς όμως να παραμελείτε την αυτο-περιποίηση και την φροντίδα του, ως μέρος της γενικής περιποίησης του εαυτού σας. Το δέρμα του προσώπου σας απαιτεί το ίδιο επίπεδο προσοχής και φροντίδας με το υπόλοιπο σώμα σας. Να έχετε επίγνωση του τι λειτουργεί καλύτερα για εσάς. Μην σταματήσετε λοιπόν να κάνετε ασκήσεις προσώπου ή γιόγκα γιατί τα  μακροπρόθεσμα αποτελέσματα που θα σας προσφέρει, θα σας ανταμείψουν σε μεγάλο βαθμό. 

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ