Megan Fox: Η ηθοποιός αρραβωνιάστηκε τον μουσικό Machine Gun Kelly


Μια πρόποση για την ηθοποιό Μέγκαν Φοξ και τον μουσικό Machine Gun Kelly, καθώς το ζευγάρι ανακοίνωσε ότι αρραβωνιάστηκε.

Η Fox μοιράστηκε ένα βίντεο του αρραβώνα της στο Instagram, που έγινε στις 11 Ιανουαρίου, και αντανακλά τον έρωτά τους. “Περίπου ενάμιση χρόνο αργότερα, έχοντας περάσει μαζί μια κόλαση και έχοντας γελάσει περισσότερο από όσο φανταζόμουν ποτέ δυνατό, μου ζήτησε να τον παντρευτώ”, έγραψε. “Και όπως σε κάθε ζωή πριν από αυτήν, και όπως σε κάθε ζωή που θα την ακολουθήσει, είπα ναι… και μετά ήπιαμε ο ένας το αίμα του άλλου”.

Το χρονικό του αρραβώνα

Η σχέση του ζευγαριού ήταν αυτό που θα μπορούσατε να πείτε έρωτας με την πρώτη ματιά. Οι δημόσιες δηλώσεις αγάπης τους και οι εκδηλώσεις στοργής έχουν κάνει το ζευγάρι αγαπημένο των ταμπλόιντ, τροφοδοτούμενο φυσικά από τα μερικές φορές μοναδικά αφιερώματα του ντουέτου ο ένας στον άλλο. Τον Σεπτέμβριο του 2020, ο μουσικός μίλησε στον Χάουαρντ Στερν για τη συνάντησή του με την Φοξ στα γυρίσματα της ταινίας “Midnight in the Switchgrass”.


“Δεν ήξερα τι ήταν αυτό μέχρι που εγώ και εκείνη κάναμε οπτική επαφή”, είπε ο Kelly. “Τότε εξεπλάγην με το που την είδα”. Αυτός θα είναι ο πρώτος γάμος για τον Machine Gun Kelly, ο οποίος έχει μια κόρη από προηγούμενη σχέση. Η Φοξ ήταν στο παρελθόν παντρεμένη με τον ηθοποιό Μπράιαν Όστιν Γκριν, με τον οποίο έχει τρία παιδιά. Από την πλευρά του, ο Γκριν έχει ξεκαθαρίσει ότι όταν πρόκειται για την πρώην του, δεν υπάρχει τίποτε άσχημο στην σχέση τους.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ