Τζέισον Μομόα και Λίζα Μπονέ: Χώρισαν μετά από 16 χρόνια


Ο Jason Momoa -Τζέισον Μομόα- και η Lisa Bonet –Λίζα Μπονέ- αποφάσισαν να χωρίσουν μετά από 16 χρόνια κοινής πορείας.

Την είδηση του χωρισμού γνωστοποίησε το ίδιο το πρώην ζευγάρι μέσα από μία ανακοίνωση που δημοσίευσε στο Instagram. «Όλοι έχουμε νιώσει τη συμπίεση και τις αλλαγές αυτών των μεταμορφωτικών εποχών.

Μια επανάσταση ξετυλίγεται και η οικογένειά μας δεν αποτελεί εξαίρεση… αισθανόμαστε και μεγαλώνουμε από τις σεισμικές μετατοπίσεις που συμβαίνουν» ανέφερε, αρχικά, η κοινή ανακοίνωσή τους.

Δείτε την ανάρτηση:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jason Momoa (@prideofgypsies)

Πώς γνωρίστηκε το πρώην ζευγάρι

Ο Jason Momoa, πρωταγωνιστής του «Game of Thrones» και του «Aquaman» γνωρίστηκε με τη Lisa Bonet το 2005, μέσω κοινών γνωστών. Από τότε οι δύο τους ήταν αχώριστοι έως και σήμερα. Το πρώην ζευγάρι παντρεύτηκε το 2017, αν και αρκετοί πίστευαν πως είναι παντρεμένοι εδώ και πολλά χρόνια. Σε μία συνέντευξή του στην εκπομπή «The Late Late Show», ο Τζέισον Μομόα είχε δηλώσει πως ο δεσμός τους ήταν μοιραίος: «Απλώς έτυχε να βρεθούμε στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή».

Σημειώνεται ότι ο ηθοποιός Jason Momoa και η επίσης ηθοποιός Lisa Bonet έχουν δύο παιδιά μαζί. Το 2007 έφεραν στη ζωή την πρώτη τους κόρη, τη Lola και το 2008 την κόρη τους τη Nakoa-Wolf. Η Lisa Bonet είναι, επίσης, μητέρα της ηθοποιού Zoe Kravitz από την σχέση της με τον μουσικό Lenny Kravitz.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ