Δείτε πως είναι σήμερα τα ομορφότερα δίδυμα κοριτσάκια του κόσμου! (pics)


To 2010 η Τζάκι Κλέμεντς γέννησε δύο πανέμορφα πρόωρα κοριτσάκια. Η οικογένεια δεν άργησε να καταλάβει ότι αντικειμενικά ήταν πανέμορφα, δεν τα έβλεπαν μόνο οι γονείς τους έτσι. Ίσα-ίσα που όποιος συναντούσε τα μωρά, είχε να επισημάνει πόσο ωραία ήταν. Συμμετρικά πρόσωπα, λεπτά χαρακτηριστικά, μεγάλα γαλανά μάτια, μεταξένια ξανθά μαλλιά.

Η μητέρα τους αποφάσισε να ακούσει τις προτροπές των γύρω της και να κάνει τα μωρά μοντέλα. Σε ηλικία 6 μηνών, οι αδελφές Κλέμεντς είχαν ήδη το πρώτο τους συμβόλαιο με πρακτορείο μοντέλων του Λος Άντζελες. Μετά από τρεις μήνες, όπου η Άβα και η Λία είχαν ήδη πρωταγωνιστήσει σε διαφημίσεις, η μητέρα τους αποφάσισε να τις αποσύρει από τον χώρο, καθώς έχοντας τις μικρούλες και άλλο ένα δίχρονο αγοράκι, δεν μπορούσε να ανταποκριθεί σε όλες τις υποχρεώσεις.

Ο καιρός πέρασε και τα κορίτσια έγιναν 7 ετών. Ασχολούνταν ήδη με πολλά χόμπι, πέρα από το σχολείο τους, όπως η κολύμβηση και ο χορός και ζήτησαν από την μητέρα τους να δοκιμάσουν για άλλη μια φορά την τύχη τους στο μόντελινγκ.

Η Τζάκι Κλέμεντς δεν τους χάλασε το χατήρι. Η Άβα και η Λία έχουν πλέον και το δικό τους μπλογκ μόδας ενώ πρωταγωνιστούν στις σελίδες πολλών περιοδικών με τις φωτογραφήσεις τους.

Στο δικό τους μπλογκ, φωτογράφος είναι η μητέρα τους, ενώ σε πολλές φωτογραφίες ποζάρει μαζί τους και ο αδελφός τους, που είναι δύο χρόνια μεγαλύτερος τους.

Η ομορφιά των κοριτσιών δεν έχει περάσει απαρατήρητη ούτε από τους παραγωγούς της Barbie, που τις έχουν περάσει από κάστινγκ προκειμένου να παίξουν σε κάποια από τις επόμενες ταινίες του franchise.

Τα 8χρονα κορίτσια έχουν 380.000 followers στο instagram, θεωρούνται ήδη influencers για τις συνομήλικές τους και αγνοούν τα αρνητικά σχόλια όσων λένε ότι δεν θα έπρεπε να εργάζονται σε τόσο μικρή ηλικία (πολλές φορές απασχολούνται ως και 6 ώρες τη μέρα) και άλλων που ισχυρίζονται ότι είναι συνήθως θλιμμένες στις φωτογραφίες τους.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ