Τροχαίο στη Βούλα: Τα νεότερα για την υγεία της γυναίκας του Τζώρτζη Μονογυιού (vid)


Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα της Τροχαίας για τα αίτια και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έλαβε χώρα το θλιβερό δυστύχημα με οδηγό τον Τζώρτζη Μονογυιό στην παραλιακή λεωφόρο.

Ο 45χρονος οδηγός της Ferrari, Τζώρτζης Μονογυιός έχασε τη ζωή του, ενώ σοβαρά τραυματίστηκε η σύζυγός του, η οποία βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού. Η γυναίκα, έχοντας τις αισθήσεις της κατάφερε να βγει από το φλεγόμενο όχημα, ενώ βίντεο τη δείχνει να τρέχει έξω από το αυτοκίνητο και να καταρρέει λίγα μέτρα πιο μακριά.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» η γυναίκα φέρει πολλαπλά κατάγματα στα κάτω άκρα και αιμάτωμα στους πνεύμονες, τα οποία ευτυχώς δε θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή της.

Εκτιμάται ότι θα χρειαστεί σειρά ορθοπεδικών χειρουργείων. Το πρώτο ήταν να γίνει σήμερα, όμως σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το χειρουργείο δεν έγινε γιατί η γυναίκα είχε χαμηλό αιματοκρίτη.

Δείτε στο video τη στιγμή που βγαίνει η συνοδηγός από το όχημα:

Από τη μέχρι στιγμή έρευνα της Τροχαίας δεν προκύπτει εμπλοκή άλλου οχήματος στο περιστατικό. Η εικόνα είναι ότι η Ferrari εξετράπη μόνη της από την πορεία της. Αστυνομικές πηγές σημειώνουν στο Newsbomb.gr ότι το όχημα αρχικά προσέκρουσε με σφοδρότητα σε κολώνες φωτισμού και στη συνέχεια σε μεγάλο δέντρο.

O Τζώρτζης Μονογυιός, έχασε τον έλεγχο του supercar μετά τη συμβολή της λεωφόρου Ποσειδώνος με τη Βουλιαγμένης, εκεί που ο δρόμος στρίβει δεξιά με κατεύθυνση τη Βουλιαγμένη. Η μεγάλη ταχύτητα που είχε αναπτύξει ο οδηγός, ίσως για να δοκιμάσει το καινούργιο του αυτοκίνητο, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι δεν γνώριζε ακόμα τη «συμπεριφορά» της Ferrari, μπορεί να έφεραν την τραγωδία (αν και είναι ακόμα πολύ νωρίς για εκτιμήσεις, όπως λένε αστυνομικοί της Τροχαίας).

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ