Υπάτιος Πατμάνογλου: Το συγκλονιστικό μήνυμα για το δυστύχημα του Τζώρτζη Μονογυιού


Μνήμες από το φρικτό τροχαίο με την Porsche όπου σκοτώθηκαν η γυναίκα του και το παιδί του ξύπνησαν για τον Υπάτιο Πατμάνογλου, με αφορμή το τροχαίο με τη Ferrari στη Βούλα, με θύμα τον Τζώρτζη Μονογυιό.

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου πριν από μερικά χρόνια είδε την γυναίκα του και το παιδί του να χάνουν την ζωή τους μετά το τροχαίο σοκ που είχε ο Γιώργος Βακάκης με την Porsche του.

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο Υπάτιος Πατμάνογλου με αφορμή το τροχαίο με τη Ferrari στη Βούλα, με θύμα τον Τζώρτζη Μονογυιό έγραψε: «Όλοι έχουμε τα πάθη μας άλλος με το αυτοκίνητό άλλος με γυμναστήριο άλλος με κυνήγι άλλος με τις μηχανές… δεν είναι κακό να παθιαζόμαστε κακό είναι να μην μπορούμε να ελέγχουμε το πάθος μας, μπαίνω στην θέση του παιδιού το ποσό χαρούμενος θα ήταν χθες που καβαλούσε την ferrari και τι πόνο και θλίψη έφερε μετά από λίγο στην οικογένεια του, τώρα ίσως βρίσκεται σε ένα θάλαμο ψυγείου και οι δικοί του ανήμποροι να το διαχειριστούν… αδέρφια προσοχή στα πάθη μας… καλό παράδεισο στην ψυχή του παλικαριού. Ο θεός να αναπαύσει την ψυχή του και εύχομαι από καρδιάς η Παναγία μας να είναι κάθε λεπτό στο πλευρό της οικογένειάς του».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


1 ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ