Προϊόντα ψυχρής έκθλιψης: Αξίζουν να τα συμπεριλάβετε στη ρουτίνα ομορφιάς σας;


Κάποτε με τον όρο “ψυχρής έκθλιψης” ήταν ασφαλές να υποθέσει κανείς ότι το θέμα της συζήτησης ήταν ο χυμός υψηλής ποιότητας. Ωστόσο, πλέον η τεχνική διατήρησης βιταμινών και θρεπτικών συστατικών έχει περάσει στην περιποίηση της επιδερμίδας. Είναι όμως νόμιμα τα συστατικά περιποίησης της επιδερμίδας με ψυχρή έκθλιψη; Και είναι καλύτερα από άλλα είδη συστατικών;

Τι είναι η περιποίηση του δέρματος με ψυχρή έκθλιψη;

Ο όρος “ψυχρή έκθλιψη” υποδηλώνει μια τεχνική εξαγωγής συστατικών χωρίς τη χρήση υψηλών ποσοτήτων θερμότητας. Γιατί όμως έχει σημασία η θερμοκρασία εξαγωγής; Μπορεί να μετουσιώσει ή να διασπάσει βασικές βιταμίνες, θρεπτικά συστατικά και βασικά λίπη στα έλαια. Θεωρητικά, τα συστατικά περιποίησης δέρματος ψυχρής έκθλιψης είναι πιο ισχυρά και τελικά πιο αποτελεσματικά από τα θερμαινόμενα αντίστοιχά τους. Τις περισσότερες φορές, τα συστατικά περιποίησης της επιδερμίδας με ψυχρή έκθλιψη αναφέρονται σε έλαια.

Η ψυχρή έκθλιψη βοηθά στη διατήρηση των βασικών λιπαρών οξέων, όπως τα ωμέγα 6, ωμέγα 9, και τα αντιοξειδωτικά οφέλη. Ποια είναι τα οφέλη των συστατικών περιποίησης της επιδερμίδας με ψυχρή πίεση; Η έρευνα δείχνει ότι τα συστατικά ψυχρής έκθλιψης διατηρούν περισσότερα αντιοξειδωτικά, επομένως τα προϊόντα που χρησιμοποιούν αυτή τη μέθοδο είναι αποτελεσματικά στην παροχή ευεργετικών αποτελεσμάτων περιποίησης της επιδερμίδας. Η τεχνική της εκχύλισης με ψυχρή έκθλιψη βοηθά τα συστατικά να διατηρήσουν τα πλήρη οφέλη τους:

  • ενυδάτωση
  • προστασία
  • καταπράϋνση του δέρματος

Αξίζουν τα συστατικά περιποίησης της επιδερμίδας με ψυχρή έκθλιψη;

Ο χυμός ψυχρής έκθλιψης μπορεί να είναι ο αγαπημένος σας χυμός, αλλά τα οφέλη που βλέπουμε από τη χρήση υδραυλικής δύναμης για την εξαγωγή χυμού από φρούτα και λαχανικά μπορεί να μην μεταφράζονται σε περιποίηση δέρματος. Ορισμένα συστατικά πρέπει να θερμανθούν. Για να κάνετε τα συστατικά διαλυτά ή να διαλυθούν το ένα στο άλλο, πρέπει να θερμάνετε ορισμένα σωματίδια. Ορισμένα πεπτίδια και ρετινόλες που είναι σε μορφή σκόνης θα πρέπει να είναι υγρά σε μια υδατική βάση. Επομένως, πρόκειται σαφώς για ποιοτικά προϊόντα. Ωστόσο, δεν είναι τα μοναδικά που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε στην αγορά.

 

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ