Καίτη Γαρμπή: Η υπόθεση της Θεσσαλονίκης με εξοργίζει και με ντροπιάζει


Καίτη Γαρμπή: Η δημοφιλής τραγουδίστρια σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση της καταγγελίας βιασμού από 24χρονη στη Θεσσαλονίκη.

Σάλος έχει προκληθεί από την καταγγελία 24χρονης ότι βιάστηκε από τρεις άνδρες το βράδυ της Πρωτοχρονιάς σε σουΐτα ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη. Οι αποκαλύψεις διαδέχονται η μια την άλλη, ενώ στα social media άρχισαν να αναπτύσσονται φημολογίες για τα πρόσωπα που εμπλέκονται στην υπόθεση. Ο επιχειρηματίας Δημήτρης Φιντιρίκος διέψευσε κάθε εμπλοκή, ενώ η Ιωάννα Τούνη πήρε θέση και μάλιστα αποκάλυψε τον άνθρωπο που διέρρευσε τα revenge porn βίντεο της ίδιας. Υπέρ του γνωστού επιχειρηματία τάχθηκε και ο youtuber Αλέξανδρος Κοψιάλης.

Η Καίτη Γαρμπή, από την πλευρά της, σχολίασε στο Twitter το θέμα κατακρίνοντας όσους έχουν κάνει «victim blaming» διερωτώμενοι για το «τι δουλειά είχε η 24χρονη στο ξενοδοχείο».

«Την νάρκωσαν,την βίασαν, την ταπείνωσαν στερώντας της τον έλεγχο του σώματος της, έρμαιο στις ορεξεις τους.Η υπόθεση της Θεσσαλονίκης με εξοργίζει & με ντροπιάζει.Νιώθω εξίσου ντροπή που «απορούν» άλλες γυναίκες για το πώς βρέθηκε στη σουίτα. Τελικά ο μισογυνισμός δεν έχει φύλο», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ