Μεγάλο κύκλωμα πίσω απο το βιασμό της 24χρονης – Τι αποκάλυψε ο δικηγόρος της κοπέλας


Σοκαριστικές αποκαλύψεις βγαίνουν στο φως για την υπόθεση της 24χρονης κοπέλας που κατήγγειλε βιασμό την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στη Θεσσαλονίκη

Σοκάρουν τα στοιχεία στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη, με τις αρχές να ανακρίνουν τα πρόσωπα που εμπλέκονται. Μέχρι στιγμής έχουν απαγγελθεί κατηγορίες σε ένα άτομο, το οποίο ομολόγησε μόνο του ότι συνευρέθηκε με την κοπέλα, ωστόσο όπως υποστηρίζει έγινε με τη θέλησή της. Οι άλλοι δυο που εμπλέκονται στην υπόθεση είναι στη διάθεση των αρχών.

Ο δικηγόρος της 24χρονης Θανάσης Ζιώγας μιλώντας στον ΣΚΑΪ, μίλησε για κύκλωμα. «Είναι μεγάλο κύκλωμα, όχι κυκλωματάκι και πρέπει να εξαρθρωθεί», τόνισε χαρακτηριστικά. Διευκρίνισε ότι τα ονόματα που αναφέρονται στα social media δεν βρίσκονται μέσα στη δικογραφία.

Το περιστατικό συνέβη, παραμονή Πρωτοχρονιάς, σε ένα πάρτι που διοργανώθηκε σε ξενοδοχείο της πόλης. Οι εμπλεκόμενοι στο βιασμό δεν είναι κάτοικοι Θεσσαλονίκης, όμως η κοπέλα φέρεται να έλαβε πρόσκληση για το πάρτι απο έναν επιχειρηματία της εστίασης στη Θεσσαλονίκη.

Τι έγινε τη μοιραία νύχτα

Η κοπέλα σύχναζε στο καφέ του επιχειρηματία και τον γνώριζε καλά. Εκείνος της πρότεινε να πάει σε ένα πάρτι. «Τον εμπιστευόταν και την παρέσυρε», είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος.

Πήγε στο πάρτι με μια φίλη της. Στην συνέχεια η φίλη της μαζί με μια άλλη γνωστή έφυγαν. Εκείνη ζαλισμένη ήθελε να φύγει με το δικό της αυτοκίνητο. Όμως, δεν το έβρισκε και πήρε τηλέφωνο τον γνωστό της, που την κάλεσε στο πάρτι, να τη βοηθήσει.

Ο γνωστός της την έπεισε να γυρίσει πίσω στο πάρτι, εκείνη όμως έκλεισε ένα άλλο δωμάτιο για να πάει να κοιμηθεί. Όπως πήγαινε στο δωμάτιό της, τρεις νεαροί, που ήταν στο πάρτι, της έκλεισαν το δρόμο και την ρωτούσαν που πάει. Εκείνη τους είπε ότι ήταν ζαλισμένη και πήγαινε για ύπνο.Την παρέσυραν σε μια σουίτα. Το επόμενο πρωί ξύπνησε μόνη της, χωρίς εσώρουχο, σε ένα δωμάτιο που δεν γνώριζε.

«Είναι χάλια η ψυχολογική της κατάσταση. Θυμάται ότι ήταν τρία άτομα.» Ανέφερε, επίσης, ότι η κοπέλα έχει χάσει και τους δύο γονείς της.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ