Έλλειψη σεξ: Γιατί τα ζευγάρια σταματούν να κάνουν σεξ μετά από λίγο;


Το σεξ είναι μια ευχάριστη δραστηριότητα και ο κόσμος περιστρέφεται γύρω από αυτό, ειδικά αν είστε φρεσκοπαντρεμένοι. Ωστόσο, πολλά ζευγάρια σταματούν τη δραστηριότητα αυτή μετά από λίγο. Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους συμβαίνει αυτό και είναι αρκετά συνηθισμένο φαινόμενο. Όλοι αυτοί οι λόγοι μπορεί να αντιμετωπιστούν εύκολα εάν και οι δύο φυσικά το θέλετε. Ας δούμε λοιπόν 5 από αυτούς τους λόγους που τα ζευγάρια σταματούν να κάνουν σεξ.

Ανία

Μια ρουτίνα σίγουρα θα οδηγήσει σε πλήξη μετά από λίγο. Ακόμα κι αν το σεξ γίνεται λιγότερο συχνό και γίνεται με μονότονο τρόπο κάθε φορά, χάνει την ελκυστικότητά του. Επομένως, βάλτε λίγη φαντασία και χαρείτε τον έρωτά σας με καινούριες περιπέτειες.

Κακή Υγιεινή

Σύντομα θα χάσετε το ενδιαφέρον σας εάν ο σύζυγός σας έχει κακή υγιεινή. Το να θεωρείτε δεδομένο ότι αφού παντρευτείτε μπορείτε να μην κάνετε μπάνιο ή να μην τηρείτε καλή στοματική υγιεινή, είναι το ίδιο με το να σκοτώσετε τη σεξουαλική σας ζωή.

Σύγκρουση στις ιδεολογίες

Εάν έχετε διαφωνίες συνεχώς, αυτό θα επηρεάσει τελικά τη σεξουαλική σας ζωή. Αρχίζετε να νιώθετε δυσαρέσκεια και το να αποκτήσετε οικειότητα μέσα από τη σεξουαλική δραστηριότητα γίνεται ολοένα και πιο δύσκολο.

Απογοήτευση με το σώμα σας

Όταν είστε δυσαρεστημένοι με τη δική σας σωματική διάπλαση και νιώθετε ανασφάλεια γι’ αυτό, η επιθυμία για σεξ μειώνεται λόγω του άγχους και της ντροπής που επιβάλλεται από τον εαυτό σας. Ένας από τους συντρόφους μπορεί να βιώσει ένα σύμπλεγμα κατωτερότητας. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν το ένα άτομο είναι σε καλή κατάσταση και το άλλο όχι.

Εξάντληση

Όταν υπάρχει πολύ εργασιακό άγχος ή άλλες περιστάσεις που σας κάνουν να νιώθετε ένταση, αυτό έχει άμεσο αντίκτυπο στη σεξουαλική σας ζωή. Κουράζεστε τόσο πολύ που δεν θέλετε να κάνετε τίποτα. Όταν έχετε παιδιά και δεν μοιράζονται οι ευθύνες, το άγχος τριπλασιάζεται. Απλώς δεν έχετε την ενέργεια να κάνετε οτιδήποτε άλλο.

Το σεξ δεν είναι απλώς μια ευχάριστη πράξη που απαιτεί επιθυμία, είναι εξίσου σημαντικό να κρατάτε τη σπίθα ζωντανή σε μια σχέση. Σκεφτείτε αυτούς τους πέντε λόγους, ρίξτε μια ματιά στη σχέση σας και προσπαθήστε να λύσετε τυχόν πιθανές διαφωνίες για να έχετε μια υγιή σεξουαλική ζωή.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ