Κώστας Φαλελάκης: “Τα media με κανιβάλισαν μετά τον θάνατο του Μηνά”

Έξι χρόνια συμπληρώνονται από τον άδικο χαμό του αείμνηστου ηθοποιού Μηνά Χατζησάββα. Ο σύντροφός του, Κώστας Φαλελάκης, διηγείται τα όσα έζησε έκτοτε και επισημαίνει τον κανιβαλισμό που δέχτηκε από τα ΜΜΕ έπειτα από τον θάνατό του.

Ένας κανιβαλισμός που τον οδήγησε σε πραγματικό σοκ, έχοντας κλειστεί στον εαυτό του και τους πολύ δικούς του ανθρώπους. Μιλώντας στην εκπομπή “Τι λες τώρα” το μεσημέρι της Κυριακής, αποκάλυψε πολλά και εξέφρασε τις δικές του επιθυμίες για το μέλλον.

Τι δήλωσε ο Κώστας Φαλελάκης;

Πώς βίωσε τον θάνατο του συντρόφου του, Μηνά Χατζησάββα, και πώς αντιμετώπισαν τα media αυτό το γεγονός; “Μετά το θάνατο του Μηνά, η δουλειά και οι φίλοι ήταν οι δύο πυλώνες ισορροπίας μου. Τα έχασα και τα δύο, έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Διαλύθηκαν όλα, τουλάχιστον σε μένα. Με κανιβάλισαν πάρα πολύ τα media και σοκαρίστηκα. Μετά τον θάνατο του Μηνά κλείστηκα, δε σήκωνα το τηλέφωνο και δεν είχα αντιληφθεί τι ακριβώς είχε γίνει. Υπήρχαν κανιβαλικές συμπεριφορές. Ακόμα δεν είχε φύγει το φέρετρο από την τελετή και γνωστός άνθρωπος της τηλεόρασης, που είχε εκπομπή τότε -δεν είναι σήμερα στη ζωή-, μου έλεγαν πως “θέλει να σας μιλήσει ο κύριος τάδε”.”

“Για όνομα του Θεού! Ακόμα δεν είχε φύγει το φέρετρο και ήθελε να πάω στην εκπομπή του. Έκτοτε κατέβασα ρολά και ήμουν με πολύ οικείους, δικούς μου ανθρώπους. Έναν μήνα και κάτι μετά μπήκα ένα βράδυ στο Διαδίκτυο και είδα τι ακριβώς είχε συμβεί κάνοντας και το λάθος να μπω στα σχόλια. Δεν ξέρω αν μπορούμε να το πούμε, αλλά θα με παλουκώνανε στο Σύνταγμα. “Παλιόπ@%*@α θα σε παλουκώσουμε στο Σύνταγμα”, έγραφαν”. “Με αγχώνουν οι συνεντεύξεις και η έκθεση. Κατά καιρούς μου κάνουν διάφορες κρούσεις, κυρίως για θέματα της επικαιρότητας, αλλά πιστεύω ότι πρέπει να μιλάνε αυτοί που πρέπει. Εγώ δεν έχω γνώμη για τα πάντα”.

Όσο για το μέλλον, τι προσδοκά ο Κώστας Φαλελάκης; “Αυτά τα έξι χρόνια από τον θάνατο του Μηνά Χατζησάββα η ζωή μου είναι άνοστη. Αλλά ζω. Δεν την… έκανα δηλαδή. Προσπαθώ να συμβαδίσω, να φτιάξω κι εγώ έναν βηματισμό με κάποιον άλλον άνθρωπο. Δεν είναι όμως εύκολο, είναι πολλά τα χρόνια του συγκεκριμένου τρόπου. Δεν είμαι και νέος, είμαι 59 ετών. Ένας μεσήλικας προς ηλικιωμένο… Έχω την ελπίδα ότι θα τα καταφέρω”. 

ΠΗΓΗ

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ