Αλυσίδα Προστασίας από το Lifebuoy


Τιμώντας τη δέσμευσή του να είναι «φάρος» αναμετάδοσης καλών πρακτικών υγιεινής και με αφορμή την επιμονή της πανδημίας, το Lifebuoy άνοιξε ακόμη έναν κύκλο προστασίας, αυτή τη φορά για μαθητές και δασκάλους. 

Συγκεκριμένα, προσέφερε πάνω από 50.000 μπάρες σαπουνιού και υγρά μαντηλάκια καθαρισμού με οινόπνευμα σε μαθητές Δημοτικού & Νηπιαγωγείου, καθώς και στους δασκάλους των Δήμων Ταύρου-Μοσχάτου, Κορυδαλλού, Δράμας, Ορεστιάδας και Παύλου Μελά στη Θεσσαλονίκη. Επίσης, η εξειδικευμένη αυτή μάρκα εφοδίασε με 2600 αντισηπτικά gel χεριών τους μαθητές Δημοτικού και τους δασκάλους τους, στο Δήμο Άργους-Μυκηνών.

Το Lifebuoy είναι μια εμβληματική μάρκα υγιεινής, με παγκόσμια παρουσία, μακρόχρονη ιστορία που ξεκινά από το 1894, και πολύ εκτενή κοινωνική δράση. Έχοντας δώσει σωτήριο παρών και σε προηγούμενες πανδημικές καταστάσεις, όπως στην περίπτωση της ισπανικής γρίπης, η μάρκα έχει επιστρατεύσει όλες τις δυνάμεις της για να συμβάλει στην καταπολέμηση της Covid-19, δίνοντας όπως πάντα μεγάλη έμφαση στις ανάγκες προστασίας των παιδιών, καθώς και όλων των ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού.

Όπως είπε χαρακτηριστικά η κα Ευαγγελία Βόσσου, Υπεύθυνη Marketing Προϊόντων Προσωπικής Υγιεινής Unilever: «Η εκπαίδευση των παιδιών στις αξίες της ατομικής υγιεινής βρίσκεται στο DNA της μάρκας. Γι’ αυτό και με μεγάλη χαρά επεκτείνουμε την αλυσίδα προστασίας μαθητών, αλλά και των δασκάλων τους, σε διάφορα σημεία της χώρας, με τη βοήθεια των Lifebuoy προϊόντων. Με την ευκαιρία, θέλουμε να απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εκπαιδευτικούς μας, που πρωτοστατούν και αυτοί στη μεγάλη αυτή προσπάθεια».

Το Lifebuoy γεννήθηκε στη Βρετανία το 1894, σε μια εποχή που τη χώρα ταλαιπωρούσε επιδημία χολέρας, με πρωτοβουλία του Ουίλιαμ Χέσκεθ Λέβερ, ο οποίος σκέφτηκε να παρασκευάσει ένα προϊόν με αντιβακτηριδιακή δράση. Το «σωσίβιο» (Lifebuoy), όπως το ονόμασε, συνέβαλε σημαντικά στο να συνειδητοποιήσει ο κόσμος τη σημασία της υγιεινής των χεριών και κατέληξε στην κορυφή της προτίμησης των καταναλωτών. Διακρίνεται τόσο για τις μοναδικές συνθέσεις του, όσο και για τη διαχρονική αποστολή κοινωνικής ευαισθησίας που πραγματοποιεί. Συγκεκριμένα, μέχρι σήμερα, το Lifebuoy έχει εκπαιδεύσει 1 δις ανθρώπους, κυρίως παιδιά, σχετικά με το πλύσιμο των χεριών, σε μια εκστρατεία που έχει ήδη συμβάλει στην αλλαγή συμπεριφοράς μικρών και μεγάλων σε πάνω από 30 χώρες.

Η σειρά προϊόντων Lifebuoy που κυκλοφορεί στην Ελλάδα περιλαμβάνει Υγρά κρεμοσάπουνα, αντισηπτικά gel χεριών, μπάρα σαπουνιού και υγρά μαντηλάκια καθαρισμού.

Lifebuoy #ΣυνεχιζουμεΝαΑγγιζουμε

Μάθετε περισσότερα για το Lifebuoy, στα κανάλια μας:

https://www.facebook.com/LifebuoyGreece

Η χρήση από παιδιά πρέπει να γίνεται πάντα με την επίβλεψη ή βοήθεια ενήλικα.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ