Η Γη της ελιάς 17/1: Η εμμονή του Αλέξη με τη Μυρτάλη γίνεται επικίνδυνη [trailer]


Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς του MEGA θα δούμε πως: ο Στάθης αδυνατεί να πιστέψει πως έχασε την Ιουλία οριστικά και συγκρούεται με τον Ισίδωρο, ο οποίος τον προειδοποιεί σε έντονο ύφος να κρατηθεί πια μακριά της.

Την ίδια ώρα, ο Γιώργης και η Ιουλία ταξιδεύουν στο Παρίσι για το γαμήλιο ταξίδι τους. Η Μαργαρίτα προσπαθεί να συνειδητοποιήσει πως ο Θεοδόσης ξαναμπήκε στη ζωή της, αλλά δεν είναι ακόμα έτοιμη να συγκατοικήσει μαζί του.

Ο Θεοδόσης, από την άλλη, σκέφτεται να δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά στην περιοχή και ψάχνει χώρο για να ανοίξει ταβέρνα. Η επιστροφή της Μέλπως διαταράσσει τις ισορροπίες ανάμεσα στη Χάιδω και τον Λυκούργο, καθώς η Χάιδω ζηλεύει και δεν νιώθει άνετα με την παρουσία της. Ο Στέφανος διανυκτερεύει στο πατρικό του, γεγονός που κάνει έξαλλη τη Μυρτάλη και το ζευγάρι καβγαδίζει έντονα. Η Ισμήνη και η Μυρτάλη μπαίνουν ενεργά στην παραγωγή των προϊόντων τους, με τον Κωνσταντίνο να τις στηρίζει σε κάθε βήμα. Η εμμονή του Αλέξη με τη Μυρτάλη και οι φαντασιώσεις του για εκείνη, αρχίζουν να τον οδηγούν σε επικίνδυνα μονοπάτια.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου:

“Η γη της ελιάς” προβάλεται καθημερινά από Κυριακή ως Πέμπτη στις 21:00 στον ΜEGA.

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου
Σενάριο: Βάνα Δημητρίου
Παίζουν: Αφροδίτη Λιάντου, Liam Ireland και ο Νίκος Γαλανός
Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πηλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Μανώλης Κλωνάρης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Σπύρος Νικολαΐδης, Ήβη Νικολαΐδου, Θοδωρής Μπουρδέκας, Ιζαμπέλλα Φούλοπ
Guest: Μαρία Φιλίππου
Και οι:

Στέλα Φυρογένη
Στέφανος Κυριακίδης

Φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου
Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης
Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου
Guest star, Μάρω Κοντού
Εκτέλεση Παραγωγής: MAKE IT PRODUCTIONS
Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA 2021

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ