Προκλητικό βίντεο από το κορονοπάρτι στο Μετς – Σημεία και… τέρατα στην υπόγεια αποθήκη


Κορονοϊός: Οι θαμώνες του πάρτι στο Μετς, στο βίντεο φαίνονται να κοροϊδεύουν όσους τηρούν τα μέτρα

Απίστευτα είναι τα τεχνάσματα που εφευρίσκουν προκειμένου να σπάσουν την καραντίνα των νυχτερινών κέντρων διοργανώνοντας τα λεγόμενα κορονοπάρτι ακόμα και σε υπόγεια και μάλιστα κάτω από τη μύτη της αστυνομίας.

Ένα τέτοιο κορονοπάρτι πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο στην περιοχή του Μετς σε έναν υπόγειο χώρο που δεν είχε καμία σχέση με νυχτερινό κέντρο, αλλά οι θρασύτατοι διοργανωτές κατάφεραν το αλλάξουν μέσα σε λίγες ημέρες. To DEBATER φέρνει στο φως της δημοσιότητας μερικά από τα στιγμιότυπα με τους θαμώνες σε κατάσταση μέθης να γλεντοκοπούν, αλλά και να λοιδορούν όλους εκείνους που τηρούν τα μέτρα.

Όπως φαίνεται και στο συγκεκριμένο βίντεο υπάρχουν εργαζόμενοι που μεταφέρουν τα ποτά με πυροτεχνήματα και φωτιές, αδιαφορώντας για την ασφάλεια των άτακτων πολιτών, ενώ φαίνεται πως το αλκοόλ ρέει ασταμάτητα.

Το πλέον εξοργιστικό είναι πως η Αστυνομία είχε πληροφορίες για το συγκεκριμένο πάρτι αλλά τελικά δεν κατάφερε ποτέ να εντοπίσει την ακριβή τοποθεσία παρά τις περιπολίες που έγιναν σε όλη την περιοχή.

Ο συγκεκριμένος χώρος άνοιξε, σύμφωνα με πληροφορίες του DEBATER με διαδικασίες εξπρές, καθώς τα συνεργεία δούλευαν μέρα νύχτα, προκειμένου να είναι έτοιμος ο χώρος. Μάλιστα, ακόμα και τα συνεργεία έφταναν με απόλυτο μυστικό τρόπο για να δουλέψουν και να στήσουν το παράνομο club.

Σύμφωνα τις πληροφορίες του DEBATER έξω από το αυτοσχέδιο club υπήρχαν δεκάδες αυτοκίνητα, ενώ σε κάποια περιπτώσεις γύρω από την οδό Αρδηττού στο Μετς κάποιοι έβλεπαν ακόμα και διπλοπαρκαρισμένα αυτοκίνητα από όλους εκείνους που είχαν αποφασίσει να διασκεδάσουν με σαμπάνιες και αδιαφορώντας για τα μέτρα προστασίας.

Οι τιμές για όσους ήθελαν να απολαύσουν τη νύχτα έχοντας ρεζερβέ έναν καναπέ μπορεί να έφταναν και τα 1.000 ευρώ, ενώ για όσους ήθελαν να απολαύσουν ένα απλό ποτό στο μπαρ, η τιμή ανά άτομο έφτανε τα 50 ευρώ.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο του DEBATER μέσα σε λίγες ημέρες είχαν μετατρέψει μία υπόγεια αποθήκη σε κανονικό κλαμπ, με φωτορυθμικά, μπαρ, επιγραφές, καναπέδες και σταντ των τεσσάρων ατόμων. Σε όλα αυτά δεν υπήρχε κανένα μέτρα ασφαλείας, πυρασφάλειας, ούτε έξοδος κινδύνου και φυσικά ούτε καν εξαερισμός!


Debater.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ