Γκιώνης: Κύπριος γνωστής οικογένειας στο κύκλωμα εμπορίας προσώπων της Θεσσαλονίκης (vid)


Το όνομα Κυπρίου, ο οποίος φέρεται, σύμφωνα με τον ακτιβιστή Ηλία Γκιώνη, να εμπλέκεται στο κύκλωμα εμπορίας προσώπων της Θεσσαλονίκης, ετοιμάζεται να καταγγείλει με επιστολή του προς τον Αρχηγό Αστυνομίας.

Μιλώντας στην εκπομπή Alpha Ενημέρωση ανέφερε ότι ετοιμάζει επιστολή με όλα τα στοιχεία που κατέχει για την εν λόγω υπόθεση που αφορούν την Κύπρο προκειμένου να βοηθήσουν τις αρχές να βρουν νεότερα στοιχεία.

«Τα πιο πολλά μου στοιχεία τα έχω συλλέξει από μαρτυρίες από κοπέλες που έχουν βιώσει τα σχετικά από αυτή την ομάδα. Κυρίως είναι πέντε αυτές οι κοπέλες που δίνουν όλες τις πληροφορίες μέχρι σήμερα. Έχω καθημερινή επαφή μαζί τους για να βλέπω αν είναι καλά και αν χρειάζονται κάτι και αν κινδυνεύουν από κάτι. Υπάρχουν σαν αφεντικά της κάθε μονάδας. Ένας στη Θεσσαλονίκη, ένας στην Αθήνα και στην Κύπρο και μάλλον και στο εξωτερικό. Στην Κύπρο υπάρχει ένα συγκεκριμένο όνομα. Όλες οι μαρτυρίες έχουν διαφοροποιήσεις αλλά τα ονόματα είναι σχεδόν πάντα ίδια οπότε το όνομα της Κύπρου είναι μεγάλης οικογένειας με μεγάλη ιστορία και πιστεύω ότι σύντομα οι αρχές θα καταλήξουν σε στοιχεία για να φέρουν τον άνθρωπο αυτό ενώπιον της δικαιοσύνης», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επισήμανε μάλιστα πως έχει πολλά στοιχεία στην κατοχή του τα οποία δεν έχει δημοσιοποιήσει αλλά θα τα προωθήσει στις αρχές.

Παρέμβαση στο ΣΙΓΜΑ για την υπόθεση, έκανε ο Εκπρόσωπος της Αστυνομίας Κύπρου ο οποίος δήλωσε ότι «δεν υπάρχει επίσημη καταγγελία μέχρι στιγμής. Δόθηκαν οδηγίες για διερεύνηση των καταγγελιών που είδαν το φως της δημοσιότητας. Θα υπάρξει επικοινωνία με τις ελλαδικές Αρχές μέσω Interpol για να διαφανεί αν διαπράχθηκαν οποιαδήποτε αδικήματα στην Κύπρο», ανέφερε.

ΠΗΓΗ: alphanewslive.com, ΣΙΓΜΑ

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ