Θεσσαλονίκη: Καταγγελίες για κυκλώματα μαστροπείας και ροζ πάρτι σε ξενοδοχεία, σπίτια και… γραφεία


Θεσσαλονίκη: «Τώρα το πήρανε χαμπάρι για τα πάρτι;» ξεσπά η πρόεδρος του Σωματείου Εκδιδόμενων Προσώπων Ελλάδας (Σ.Ε.Π.Ε.), Έλλη Κανελλοπούλου

Μορφή χιονοστιβάδας φαίνεται ότι λαμβάνουν οι διαδοχικές αποκαλύψεις για τα κυκλώματα μαστροπείας που εκτείνονται σε όλη τη χώρα -ακόμη και στην Κύπρο– μετά την υπόθεση του βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα στη Θεσσαλονίκη.

«Γίνεται χαμός σε ξενοδοχεία, γραφεία, σπίτια. Μόλις το 6% των ιερόδουλων πλέον εργάζεται νόμιμα, το υπόλοιπο ποσοστό καταφεύγει σε παράνομη εργασία, χωρίς να δηλώσουν τίποτα», δηλώνει στην ιστοσελίδα ThessToday.gr η πρόεδρος του Σωματείου Εκδιδόμενων Προσώπων Ελλάδας (Σ.Ε.Π.Ε.), Έλλη Κανελλοπούλου, αποτυπώνοντας τη σημερινή κατάσταση του κλάδου.

Η συζήτηση για τα πριβέ πάρτι με τις «κρυφές λίστες» πυροδοτήθηκε έπειτα από την εισαγγελική έρευνα που διέταξε ο Άρειος Πάγος για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης, ενώ τα στοιχεία που παρουσιάζει στο ThessToday.gr η πρόεδρος του Σωματείου Εκδιδόμενων Προσώπων Ελλάδας για τη σέκτα της σκοτεινής Θεσσαλονίκης είναι αποκαλυπτικά: πάρτι με κορίτσια «πολυτελείας» σε ξενοδοχεία, σπίτια, ακόμη και γραφεία.

«Σε ό,τι θες πηγαίνουν, από πάρτι σε ξενοδοχείο, γραφείο, σπίτι μέχρι ό,τι θες. Σε αυτά τα πάρτι γίνεται ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς Λεφτά να δίνει ο κύριος. Αυτές οι κοπέλες δεν παίρνουν 30, 50 και 100 ευρώ, παίρνουν πολλά παραπάνω λεφτά, από 500 μέχρι και 1.000 ευρώ», δηλώνει η κυρία Κανελλοπούλου, ενώ ερωτηθείσα για τα κυκλώματα μαστροπείας στην Ελλάδα απαντά με έμφαση «τώρα το πήρανε χαμπάρι οι αρχές;».

Σύμφωνα με την πρόεδρο του Σωματείου ένα μέσο το οποίο έχει συνδράμει στην εξάπλωση των κυκλωμάτων μαστροπείας είναι το διαδίκτυο και οι ιστοσελίδες στις οποίες μπορεί οποιοσδήποτε να «νοικιάσει» για ώρες, μέρες, ή και εβδομάδες, τα λεγόμενα escort κορίτσια, ή αλλιώς νεαρές πολυτελείας.

«Τώρα από το ίντερνετ γίνεται χαμός, όπως και το παζάρι που “πέφτει” μέσα από τις σελίδες γνωριμιών στο διαδίκτυο. Ο καθένας πλέον μπορεί να προσκαλέσει κοπέλες στο γραφείο, στο σπίτι και στο ξενοδοχείο. Ισχύει το “ό,τι θέλεις, όπως θέλεις, όποτε θέλεις”», δηλώνει η κυρία Κανελλοπούλου, υπογραμμίζοντας ότι «εκτός από κοπέλες άλλης καταγωγής, υπάρχουν και Ελληνίδες. Δεν απέχουν».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ