Χείλη ομορφιά: Χρήσιμα tips για πιο σαρκώδη και γεμάτα χείλη


Θέλετε λαχταριστά και πιο γεμάτα χείλη; Αν η απάντηση είναι ναι, τότε σίγουρα γνωρίζετε ότι τα ελκυστικά λαχταριστά χείλη κάνουν το πρόσωπο να φαίνεται ακόμα πιο θελκτικό. Όλοι έλκονται από τα σέξι χείλη και ιδιαίτερα στις μέρες μας που οι selfie έχουν γίνει πια καθημερινή συνήθεια. Αν όμως δεν είστε τόσο τυχερή ώστε να έχετε σαρκώδη χείλη, μην ανησυχείτε γιατί υπάρχουν μερικές απλές συμβουλές και tips που μπορείτε να ακολουθήσετε και να σας βγάλουν από την δύσκολη θέση. Αυτές οι συμβουλές δεν έχουν να κάνουν με επώδυνες ενέσεις κολλαγόνου, botox και ενισχυτικά fillers, αλλά με αποτελεσματικά κόλπα ομορφιάς για να έχετε δείχνουν τα χείλη σας πιο γεμάτα.

  1. Kάντε απολέπιση στα χείλη σας

Όσο απαραίτητη είναι η απολέπιση του δέρματος για να απαλλαγείτε από τα νεκρά κύτταρα και να αποκτήσετε λαμπερό δέρμα, τόσο η απολέπιση των χειλιών σας θα κάνει τα χείλη σας να φαίνονται όμορφα. Κάντε το με ένα απολεπιστικό χειλιών ή μια οδοντόβουρτσα και θα δείτε ότι θα σας βοηθήσει να αφαιρέσετε τα νεκρά κύτταρα τονώνοντας την κυκλοφορία του αίματος και κάνοντάς τα να φαίνονται ροζ. Επίσης, θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε ένα τόσο γεμάτο αποτέλεσμα που όμως θα είναι προσωρινό. Φροντίστε να ενυδατώσετε τα χείλη σας με ένα lip balm μετά την απολέπιση.

  1. Χρησιμοποιήστε λάδι μέντας

Το έλαιο μέντας προκαλεί πρήξιμο στα χείλη σας που τα κάνει να φαίνονται πιο γεμάτα. Ενισχύει τη μικροκυκλοφορία του αίματος στα χείλη σας, καθιστώντας τα μουδιασμένα και γεμάτα με κάποια ελαφριά αίσθηση τσιμπήματος. Λειτουργεί ως φυσικό συσφικτικό για τα χείλη και θα σας αφήσει με πιο σαρκώδη χείλη και μια φυσική ροζ απόχρωση. Το λάδι θα αυξήσει την κυκλοφορία του αίματος, επομένως είναι μια ωραία επιλογή για τοπική χρήση για να έχετε πιο γεμάτα χείλη, καθώς το έλαιο μέντας μπορείτε εύκολα να το βρείτε.

  1. Χρησιμοποιήστε λάδι κανέλας

Η χρήση κανέλας είναι μια άλλη επιλογή για να αποκτήσετε τα τέλεια χείλη. Η απευθείας εφαρμογή κανέλας στα χείλη μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό, γι’ αυτό καλό είναι να αναμίξετε το λάδι κανέλας στο lip balm για τα χείλη σας και στη συνέχεια να το χρησιμοποιήσετε. Η κανέλα ερεθίζει το ανώτερο στρώμα του δέρματός σας, λόγω του οποίου η ροή του αίματος αυξάνεται σε αυτήν την περιοχή. Αυτό θα σας δώσει κόκκινα και πιο γεμάτα χείλη. Mην το χρησιμοποιείτε συχνά, αλλά δοκιμάστε το δύο φορές την εβδομάδα για γεμάτα χείλη.

Αγαπήστε τον εαυτό σας και φροντίστε τα χείλη σας κάνοντάς τα σαρκώδη και λαχταριστά!

 

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ