Δείτε τι παθαίνει κανείς αν δεν τραβήξει χειρόφρενο


Ο χειρισμός ενός τρέιλερ θέλει αρκετή προπόνηση αλλά και δεξιότητα αφού δεν είναι και ότι πιο εύκολο στις μανούβρες. Ειδικά όταν το τρέιλερ έχει πάνω του μια βάρκα.

Του Γιάννη Σκουφή

Ακόμη και οι πιο έμπειροι στν χειρισμό ενός τρέιλερ μπορεί να έχουν κάποιες άτυχες στιγμές και να την πατήσουν. Δίχως αυτό να σημαίνει πως η ατυχία τους θα έχει σχέση με κάποιο λάθος ελιγμό. Πάρτε για παράδειγμα έναν κάτοχο Ford F-150 που επιχείρησε να ρίξει την βάρκα του στον ποταμό Napa της Καλιφόρνια.

Όπως θα δείτε και στο σύντομο βίντεο που αναρτήθηκε στο Instagram το αυτοκίνητο έχει μπει για τα καλά μέσα στο νερό με τον οδηγό να προσπαθεί απελπισμένος να το βγάλει έξω πατώντας το γκάζι.

Ωστόσο, οι τροχοί γυρίζουν τρελά πετώντας νερό αφού προφανώς η καρότσα έχει σηκωθεί από την άνωση και τα λάστιχα δεν ακουμπούν στη γλίστρα. Κάποιος άλλος λέει στον οδηγό να βάλει τετρακίνηση μήπως και οι μπροστινοί εμπρός τροχοί βοηθήσουν στο να βγει το αυτοκίνητο έξω.

Προφανώς όμως ούτε αυτό είχε αποτέλεσμα μιας και το βάρος της βάρκας κρατά το Ford στο νερό. Τελικά, την λύση έδωσε ένα Jeep Wrangler που έσπευσε να τραβήξει το Ford από το ποτάμι.

Και όπως μαθαίνουμε η αιτία που κατέληξε μέσα στο νερό ήταν επειδή ο οδηγός είχε ξεχάσει να βάλει το κιβώτιο στην θέση P και να τραβήξει χειρόφρενο. Πάντως, ο επισκευαστής θα έχει αρκετή δουλειά να κάνει αφού το νερό βλέπουμε να έχει μπει για τα καλά στην καμπίνα.

https://www.instagram.com/p/CQthJTVHhsk

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ