Μαρία Τζομπανάκη: Καλεσμένη στο Νίκο Χατζηνικολάου η αγαπημένη ηθοποιός


Η αγαπημένη ηθοποιός Μαρία Τζομπανάκη ήταν καλεσμένη χτες στο Νίκο Χατζηνικολάου και την εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω. Εκεί μίλησε για την φετινή επιτυχία της σειράς στην οποία συμμετέχει ως Καλλιόπη, τον “Σασμό”.

Γνώριζε εξ αρχής πως η σειρά πρόκειται να κάνει τεράστια επιτυχία και πως το τηλεοπτικό κοινό θα την αγκαλιάσει. Αναφέρθηκε επίσης στον πρώην σύζυγό της και στον γιο της, επίσης ηθοποιό Ορφέα Αυγουστίδη.

Μαρία Τζομπανάκη: Τι δήλωσε η αγαπημένη ηθοποιός

Τι είπε η Μαρία Τζομπανάκη για την καριέρα της ως ηθοποιός: “Οι λόγοι για τους οποίους έγινα ηθοποιός δεν προέκυψαν στην επαγγελματική μου πορεία. Από τη Νομική ξεκίνησα. Μικρή ήθελα να γίνω γιατρός, παιδίατρος. Η Καλλιόπη (στον Σασμό) είναι ένα είδος ρόλου για τον οποίο ήθελα να γίνω ηθοποιός. Όταν ξεκινάς να κάνεις αυτή τη δουλειά, η ομορφιά δεν είναι διαβατήριο. Θα μου πεις “γιατί πήγες στα καλλιστεία;”, μέγιστο λάθος. Την ίδια χρονιά έδωσα στην Νομική και τα έκανα όλα χύμα κουτάλι, δεν ταιριάξανε όλα μαζί”. 

Οσο για τη φετινή επιτυχία: “Ήξερα ότι θα γίνει επιτυχία ο “Σασμός” και το είπα στον Καραγιάννη τον παραγωγό και του είπα “ετοιμάσου, θα γίνει χαμός” και εκείνος μου είπε ότι είναι άλλες εποχές. Έχω ζήσει μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες. Ο Ορφέας μου είχε πει “δεν θέλω να αγχωθείς όταν θα έρθουν τα tweets” επειδή έχω πολλά χρόνια να παίξω και οπτικά ήμουν ένα άλλο πρόσωπο. Και του λέω ότι πρώτον δεν έχω στήσει τη ζωή μου πάνω σε όσα γράφουν οι άλλοι και ξέρεις πόσα χρόνια περίμενα να παίξω χωρίς να με νοιάζει πώς θα φανώ;”

Μιλώντας για τον πρώτο της σύζυγο, η Μαρία Τζομπανάκη επεσήμανε: “Με τον Ντίνο δεν ξέραμε πώς να χωρίσουμε. Παίζει ρόλο η εμπειρία και η ανατροφή. Εγώ είχα μια αυστηρή ανατροφή, μονογαμική. Ο Ντίνος προέρχεται από τη Μικρασία, άλλες καταβολές, αριστερός πατέρας. Τον αγαπάω πάρα πολύ τον Ντίνο, είναι ο τέταρτος αδελφός μου. Αργήσαμε να το καταλάβουμε. Τον αγαπώ πάρα πολύ, είναι ο τέταρτος αδερφός μου. Είμαστε πολύ συνδεδεμένοι. Φαντάσου ότι βγήκα δημόσια και του είπα ένα τραγούδι για να τον αποχαιρετήσω και να κοινοποιήσω στον κόσμο, ναι χωρίσαμε. Ενώ ήμασταν σε διάσταση… Έπρεπε να τελειώνει αυτό”. 

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ