Δικηγόρος παίκτη του Survivor: «Ο πελάτης μου αρνείται κατηγορηματικά όσα του καταλογίζει η 16χρονη»


Survivor: Τι αναφέρει η πλευρά του παίκτη που βλέπουμε στο ριάλιτι επιβίωσης και κατηγορείται από 16χρονη μαθήτρια για ασέλγεια εις βάρος της.

Σάλος έχει προκληθεί μετά την καταγγελία μιας 16χρονης μαθήτριας για ασέλγεια εις βάρος της, από παίκτη που συμμετέχει στο Survivor.

Η δικηγόρος της ανήλικης ανέφερε το πρωί της Παρασκευής (21/1) πως έχει ασκηθεί ποινική δίωξη εις βάρος του παίκτη για τα αδικήματα της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας και της παράνομης άσκησης βίας.

Θέση πήρε η πλευρά του παίκτη, με την δικηγόρο του να αναφέρει στην ιστοσελίδα grtimes πως επικοινώνησε με τον πελάτη της και αρνείται κατηγορηματικά όσα του καταλογίζει η 16χρονη.

Η Ιουλία Αγγελακοπούλου, συνήγορος υπεράσπισης του παίκτη, ανέφερε: «Η συνάντηση όντως έλαβε χώρα, αλλά δεν έγιναν όσα καταγγέλλονται. Ο εντολέας μου, προπονούνταν παραπλεύρως της πλατείας της πόλεως, περίπου στις 12:30 τη νύχτα. Εκεί, ήταν μία παρέα παιδιών, η οποία χρονομετρούσε την προπόνησή του. Σε αυτή, βρίσκονταν και η μηνύτρια».

Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησής του, ο 27χρονος, σύμφωνα με τη συνήγορο υπεράσπισής του, ζήτησε από την παρέα των παιδιών να τον «πατήσουν». «Εκείνη που προσφέρθηκε, ήταν η μηνύτρια», όπως μεταφέρει η κ. Αγγελακοπούλου. Στη συνέχεια, όπως περιγράφει η ίδια, «πήγαν λίγο πιο εκεί, σε ένα παγκάκι. Εκείνη, όπως του ασκούσε τις πιέσεις στο στέρνο, τον αγκάλιασε. Αυτός σηκώθηκε γιατί δε θέλησε να δώσει συνέχεια, ενώ η ίδια παρέμεινε πάνω του. Έτσι, ο Γιώργος Κατσαούνης τη μετέφερε στην παρέα της. Όλα τα παιδιά είδαν το περιστατικό και δεν ήταν κάτι μη αποδεκτό».

Κατόπιν, όπως περιγράφει η κ. Αγγελακοπούλου, «η κοπέλα έφυγε, ενώ ο εντολέας μου παρέμεινε στο σημείο. Στο μεταξύ, δεν της έκανε καμία πρόταση, καμία χειρονομία και γενικότερα δεν έδειξε κάτι μη αποδεκτό».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ