Βιασμός ανήλικης από ιερέα: «Όταν είμαστε έτοιμοι, θα απαντήσουμε», λέει η σύζυγός του


«Όταν είμαστε έτοιμοι, θα απαντήσουμε σε όλα αυτά που ακούστηκαν», δήλωσε η σύζυγός του, 37χρονου ιερέα.

Συγκλονισμένοι είναι οι κάτοικοι στα Κάτω Πατήσια από τις καταγγελίες για βιασμό ανήλικου κοριτσιού από 37χρονο ιερέα.

Η σύζυγός του σε δήλωσή της στο Star, είπε πως η οικογένεια «είναι σε πολύ ευάλωτη κατάσταση. Όταν είμαστε έτοιμοι, θα απαντήσουμε σε όλα αυτά που ακούστηκαν», σημείωσε.

Μάλιστα, ακόμα μία νεαρή κοπέλα, μετά τη 17χρονη, αποκάλυψε ότι την είχε προσεγγίσει ερωτικά ο ίδιος ιερέας μέσα στον ναό.

«Νιώθω πολύ άσχημα για αυτή την κοπέλα. Μόνο από αυτό που έκανε σε εμένα, χωρίς να με αγγίξει, ένιωθα εγώ άσχημα. Και μόνο που τον έβλεπα έξω, έτρεμα», δήλωσε στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star.

Σύμφωνα με τη νεαρή κοπέλα, όλα ξεκίνησαν όταν της ζήτησε να κάνει ένα γκράφιτι με τον φίλο της σε έναν τοίχο. Όταν πήγε στο γραφείο του παπά για να πληρωθεί, ο ίδιος άρχισε να τής κάνει περίεργες ερωτήσεις, όπως ισχυρίζεται, δηλαδή αν έχει σχέση και εάν έχει στη ζωή της ανθρώπους που εμπιστεύεται και τούς λέει τα πάντα.

Ο ιερέας, στη συνέχεια, έδωσε στο κορίτσι 20 ευρώ για το γκράφιτι και πρότεινε να του δώσει άλλα 50 ευρώ για «να του αφιερώσει λίγο χρόνο».

Εκείνη αρχικά δεν είχε καταλάβει τι ακριβώς εννοούσε. Μετά ο ιερέας της εξήγησε ότι «ήθελε για μια ώρα κάθε τόσο να βρίσκονται, να την παίρνει με το αμάξι και να πηγαίνουν σε ένα κτίριο που έχει πάρει ειδικά για τη νεολαία του κατηχητικού. Είπε ότι ήθελε να τον βοηθήσει να το ζωγραφίσει», όπως υποστηρίζει η κοπέλα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ