Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Έπεσαν οι πρώτες νιφάδες χιονιού στη Θεσσαλονίκη (vid)


Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Ελαφρά χιονόπτωση παρατηρείται αυτή την ώρα, σε αρκετές περιοχές της Θεσσαλονίκης. Το φαινόμενο είναι εντονότερο στις ορεινές περιοχές του νόμου.

Νιφάδες χιονιού έπεσαν για λίγα λεπτά ακόμη και στο κέντρο της πόλης.

Ελαφρά χιονόπτωση παρατηρείται αυτή την ώρα, σε αρκετές περιοχές της Θεσσαλονίκης. Το φαινόμενο είναι εντονότερο στις ορεινές περιοχές του νόμου.

Το «έστρωσε» στη Χαλκιδική

«Η χιονόπτωση είναι έντονη στην Αρναία και στις γύρω περιοχές, ενώ ήδη έχει αρχίσει να το «στρώνει» στο έδαφος» σημείωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι η «θερμοκρασία είναι αγγίζει αυτή την ώρα έχει πέσει κάτω από το «μηδέν».

«Περιμένουμε να δούμε τι θα μας φέρει και αυτό το καιρικό φαινόμενο. Όπως γνωρίζεται υπάρχουν αστάθμητοι παράγοντες που επηρεάζουν μια κακοκαιρία ώστε να γίνει ήπια ή έντονη. Θα το δούμε τις επόμενες ώρες» πρόσθεσε.

Επιπλέον ο δήμαρχος Αριστοτέλη αναφέρθηκε και στον μηχανισμό της περιοχής ο οποίος «βρίσκεται σε επιφυλακή και θα βρίσκεται για όλη τη διάρκεια της νύχτας, έτοιμος να επέμβει όπου και αν χρειαστεί. Χειριστές εκχιονιστικών μηχανημάτων και αλατιέρες είναι επί ποδός».

Πηγή: thestival.gr – grtimes

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ