Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Κλειστά τα σχολεία στη Φθιώτιδα Δευτέρα και Τρίτη


Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Παγετός και χιόνι οδηγούν σε τηλεκπαίδευση!

Με Απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας Θανάση Καρακάντζα, σε συνεννόηση με όλους τους Δημάρχους της Περιφερειακής Ενότητας, τα σχολεία δε θα ανοίξουν τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου και τα μαθήματα θα διεξαχθούν με τηλεκπαίδευση Δευτέρα – Τρίτη λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίδα».

Από το πρωί της Κυριακής ο κ. Καρακάντζας βρισκόταν σε ανοιχτή γραμμή με τους Δήμους και την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης, προκειμένου να εξετάσουν αν θα ανοίξουν τα σχολεία τη Δευτέρα.

Η τελική απόφαση πάρθηκε μετά το τελευταίο δελτίο που έχει στη διάθεσή της η Πολιτική Προστασία και προβλέπει ακραία φαινόμενα όχι μόνο τη Δευτέρα αλλά και την Τρίτη 25 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport και οι εφτά Δήμαρχοι, εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων που αναμένονται αλλά κυρίως εξαιτίας του παγετού που θα σημειωθεί τις πρωινές ώρες σε όλο το νομό, ζήτησαν να μην ανοίξει κανένα σχολείο στην περιφερειακή ενότητα και για αυτό η απόφαση ήρθε από τον χωρικό Αντιπεριφερειάρχη.

Η ανακοίνωση

Ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Αθανάσιος Καρακάντζας με στόχο την πρόληψη ατυχημάτων και την ασφάλεια των μαθητών λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που αναμένονται αύριο και μεθαύριο Δευτέρα και Τρίτη (χιονοπτώσεις, παγετός) αποφασίζει στο κλείσιμο των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε όλους τους Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ